۱۵۶۴۴۶۸
۰
۰
پ

چه کسانی بیشتر دچار بیماری ام اس می‌شوند؟

تحقیقات نشان می‌دهد برخی ویژگی‌های شخصیتی و غذایی می‌توانند ریسک ابتلا به بیماری ام.اس را افزایش دهند.

خبرفوری: تحقیقات نشان می‌دهد برخی ویژگی‌های شخصیتی و غذایی می‌توانند ریسک ابتلا به بیماری ام.اس را افزایش دهند.

rsz_1img_5297

این افراد بیشتر در معرض این بیماری قرار دارند:

  • گروه اول: افرادی هستند فوق‌العاده حساس، زودرنج و عصبی که با کمترین ناملایمات از حالت عادی خارج شده و تعادل خود را از دست می‌دهند
  • گروه دوم: شامل افرادیست که از نظر ژنتیکی دارای طبع سرد هستند و مدام هم از غذاهای سرد استفاده می‌کنند یعنی علاقه زیادی به خوردن ترشی، سرکه، تمر هندی، ماست، قره‌قروت و امثال آن دارند.

وب گردی

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج