۱۵۶۴۵۲۱
۰
۰
پ

آموزش چیزکیک تنوری دسر خوشمزه کافی‌شاپ‌ها

چیز کیک تنوری با سس کاراملی یکی از انواع بسیار خوشمزه و محبوب چیز کیک‌ها است که به صورت تنوری پخته می‌شود.

فرارو: چیز کیک تنوری با سس کاراملی یکی از انواع بسیار خوشمزه و محبوب چیز کیک‌ها است که به صورت تنوری پخته می‌شود.

cake-1-2.jpg_11zon

چیز کیک یکی از انواع شیرینی‌های مدرن است که مواد میانی آن از پنیر خامه‌ای تشکیل شده است و پایه بیسکوییت یا کیک دارد. چیز کیک‌ها شیرینی‌های بسیار لذیذ و پر طرفداری هستند و در انواع میوه‌ای، شکلاتی، وانیلی و... تهیه می‌شوند.

چیز کیک تنوری یکی از انواع چیز کیک‌های متنوع و بسیار خوشمزه است که داخل فر و به صورت تنوری طبخ می‌شود. این چیز کیک خوشمزه با سس کارامل و فیلینگ پنیر یک عصرانه بسیار دلچسب و زیبا برای پذیرایی است. اگر به درست کردن کیک‌های متنوع در منزل علاقه دارید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه چیز کیک تنوری با سس کاراملی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک تنوری

  • بیسکوییت پتی‌پور یا لوتوس پوره شده: ۱ لیوان سرپر
  • کره ذوب شده: ۷۵ گرم
  • مواد لازم برای فیلینگ
  • پنیر خامه‌ای: ۳۰۰ گرم
  • شکر: ۱۰۰ گرم
  • نشاسته ذرت: ۳۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • خامه صبحانه: ۱۶۰ میلی لیتر
  • ماست یونانی: ۲۰۰ گرم
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • مواد لازم برای سس کارامل
  • شکر: ۱۶۰ گرم
  • کره: ۸۰ گرم
  • خامه صبحانه: ۲۵۰ گرم

طرز تهیه چیز کیک تنوری

چیز+کیک+تنوری (1)

برای درست کردن این چیز کیک خوشمزه ابتدا پوره بیسکوییت را با کره ذوب شده مخلوط کنید.

کف قالب موردنظرتان کاغذ روغنی پهن کنید طوری که دیواره‌های قالب را هم بپوشاند.

حالا ترکیب بیسکوییت و کره را داخل قالب بریزید طوری که کف قالب و دورتادور دیواره قالب را بپوشاند.

قالب را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید.

برای درست کردن فیلینگ چیز کیک کافی است تخم مرغ، پنیر خامه‌ای، خامه صبحانه، ماست یونانی، وانیل، شکر و نشاسته ذرت را داخل کاسه مناسب بریزید و با همزن سی ثانیه هم بزنید تا یکدست شود، سپس این مایه پنیری را داخل قالب و روی لایه بیسکوییتی بریزید.

قالب را داخل یک قالب بزرگتر قرار بدهید و قالب بزرگتر را تا نیمه از آب پر کنید و آن را داخل فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار بدهید، سپس دما را روی 160 درجه تنظیم کنید و 40 دقیقه دیگر زمان بدهید تا چیزکیک بپزد.

بعد از پخت وقتی قالب از حرارت افتاد آن را به مدت 5 تا 6 ساعت داخل یخچال بگذارید.

در مرحله آخر سس کارامل را تهیه کنید.

به این صورت که شکر را داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت کم اجاق گاز قرار بدهید تا شکر کم کم آب شود.

اصلا در این مرحله شکر را هم نزنید.

بعد از اینکه شکر کامل آب شد، کره را اضافه کنید و هم بزنید و بعد خامه صبحانه به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و خیلی فوری هم بزنید تا سس یکدست شود.

بعد از اینکه چیز کیک را از قالب خارج کردید، سس کارامل را روی کیک خنک بریزید و سرو کنید، نوش جان.

نکات مهم

پنیر ماسکارپونه پنیر مخصوصی است که برای تهیه چیز کیک و دسرهای پنیری از آن استفاده می‌شود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاه‌های مواد غذایی در دسترس نیست، می‌توانید به جای آن از پنیرهای خامه‌ای معمولی مانند پنیر ویلی استفاده کنید که کم نمک باشند و همچنین چربی کم‌تری داشته باشند.

نکته مهم در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالب‌های متنوع و گران‌قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید قالب مراجعه می‌کنید، باتوجه به تنوع ممکن است در انتخاب قالب سردرگم شوید. یکی از بهترین قالب‌ها برای تهیه انواع کیک که نسبت به سایر قالب‌ها قیمت مناسبی هم دارد، قالب‌های گالوانیزه است که معمولاً می‌توانید آنها را از همه لوازم قنادی‌ها تهیه کنید. این قالب‌ها در طرح‌ها و شکل‌های مختلف موجودند.

معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر‌های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ذکر شده، ممکن است در فر شما با این دما و مدت زمان نتیجه مطلوبی حاصل نشود. البته نگران این موضوع نباشید. با چندبار استفاده از فر متوجه می‌شوید که چه دما و مدت زمانی برای پخت کیک‌ها در فر شما مناسب است. با این حال به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستورها گفته می‌شود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می‌کنید، دما را بین 10 تا 20 درجه سانتی‌گراد بیش‌تر بگذارید. اما دمایی که گفته می‌شود، باز هم به فر شما بستگی دارد. باید قلق فر دست‌تان بیاید. با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد. همیشه وقتی مواد اولیه را آماده کردید و روی میز کار قرار دادید، قبل از شروع به کار فر را روشن کنید؛ چون برای تهیه هر نوع کیک یا شیرینی باید فر را از قبل روشن کنید تا موقعی که خواستید کیک را در فر بگذارید، فر کاملاً گرم شده باشد.

برای درست کردن هر نوع کیک باید مواد اولیه را به دمای محیط برسانید. بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه بدهید به دمای محیط برسند.

وب گردی

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج