۱۵۶۴۵۷۵
۰
۰
پ

دهیار روستای بحران‌زده الیت چالوس بازداشت شد؟

مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد: شایعات منتشر شده درباره بازداشت دهیار روستای الیت چالوس پس از آتش‌سوزی جنگل‌های مازندران صحت ندارد.

 خبرگزاری فارس: مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد: شایعات منتشر شده درباره بازداشت دهیار روستای الیت چالوس پس از آتش‌سوزی جنگل‌های مازندران صحت ندارد.

 در پی وقوع آتش‌سوزی در منطقه‌ای از جنگل‌های استان مازندران، رسانه‌های معاند با سوارشدن روی موج خبری این‌ واقعه، شایعاتی دررابطه‌با بازداشت دهیار روستای الیت چالوس در فضای مجازی منتشر کردند که این خبر کذب بوده و صحت ندارد.

در ادعای منتشر شده آمده بود دهیار روستا پس از اعلام یک خبر بازداشت شده که پیگیری این موضوع از دادگستری استان مازندران نشان داد این خبر کذب است و صحت ندارد.

4f35c95c1a644389bb87300eb5263489

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج