۱۵۶۶۶۵۴
۲ نظر
۱۲۶
۲ نظر
۱۲۶
پ

سخنگوی دولت: کیفیت هوا نیازمند توجه جدی است

سخنگوی دولت با اشاره به معضل آلودگی شدید هوای کلانشهرهای کشور، گفت: وضعیت آلودگی هوای شهرهای کشور به هیچ وجه قابل دفاع نیست و آنچه امروز شهروندان ما در شهرهای بزرگ تنفس می‌کنند یقیناً اسمش هر چه باشد هوای پاک نیست.

ایرنا: سخنگوی دولت با اشاره به معضل آلودگی شدید هوای کلانشهرهای کشور، گفت: وضعیت آلودگی هوای شهرهای کشور به هیچ وجه قابل دفاع نیست و آنچه امروز شهروندان ما در شهرهای بزرگ تنفس می‌کنند یقیناً اسمش هر چه باشد هوای پاک نیست.

171502050

«فاطمه مهاجرانی» امروز دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ در آیین اختتامیه نوزدهمین دوره جایزه ملی کیفیت ایران، با اشاره به کاهش کیفیت هوای شهرهای کشور، گفت: همه ما برای زیست به هوا نیازمندیم اما متاسفانه کیفیت هوا مناسب نیست و این مساله عده‌ای را در هاله‌ای از ابهام و برخی را در هاله‌ای از انکار فرو برده است. آنچه امروز در حوزه آلودگی هوا شاهد آن هستیم به هیچ وجه قابل دفاع نیست و آنچه امروز شهروندان ما در شهرهای بزرگ تنفس می‌کنند یقیناً اسمش هر چه باشد هوای پاک نیست.

وی افزود: کیفیت چندان در زندگی ما عجین شده است که شاید بسیاری از ما نتوانیم معنایی دقیق برای آن بیان کنیم اما قطعا همگان درکی از کیفیت دارند. این درک شامل عملکرد، ارزش ویژه و یا اثری است که پس از تجربه محصول و یا خدمت باکیفیت تجربه می‌شود.

سخنگوی دولت با بیان اینکه واژه کیفیت امروز بسیار گسترده شده است، اظهار کرد: پیش از این کیفیت فقط درباره کالاها مصداق داشت اما اکنون با گسترش صنعت و تجارت و دیجیتالی‌شدن اقتصاد، کیفیت به مسائل مختلفی اطلاق می‌شود همچون کیفیت زندگی، کیفیت حضور و کیفیت ساعات زندگی و در چنین فضایی متفاوت اندیشیدن بسیار اثرگذار خواهد بود.

مهاجرانی توجه به جزئیات را عاملی مهم در ارتقای کیفیت دانست و تصریح کرد: امروز برندها بخشی از زندگی بشر هستند و حضور آنها به قدری پررنگ است که در کتاب «امثال و حکم» ما هم راه پیدا کرده‌اند.

وی تاکید کرد: فعالان اقتصادی باید نگاه جامعی به انسان داشته باشند چرا که هدف اصلی کیفیت «انسان» است و به انسان نگاه محوری به انسان دارد و لذا هر چه حول محور انسان قرار می‌گیرد اعم از کالا و خدمات مورد توجه است. در مدل‌های جدید کیفیت رویکردهای انسان‌گرا ملاک عمل است و از صرف محصول به انسان توجه داده می‌شود.

سخنگوی دولت در پایان با بیان اینکه توجه به حال بهتر مشتری در رویکردهای جدید ارتقای کیفیت مدنظر است، خاطر نشان کرد: باید به بهبود کیفیت آنچه خلق می‌کنیم توجه ویژه داشته باشیم و در این مسیر حوزه‌های مسئولیت اجتماعی را مدنظر قرار دهیم.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    شما فقط به گرون کردن هرروزه اجناست برس کارت با هیچی دیگه نباشه . هیچی

  • ناشناس

    گرانیها و فقر و بدبختی مردم چی توجه ویژه نمیخاد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج