۱۵۶۷۸۷۸
۹۲۵
۹۲۵
پ

بازیگر «فرار از زندان» در جشنواره عربستان دشداشه‌پوش شد

رابرت نپر، بازیگر سرشناس سریال «فرار از زندان»، در تازه‌ترین حضور بین‌المللی خود به جشنواره فیلم «دریای سرخ» در عربستان سعودی رفت و تصاویر او خیلی زود در شبکه‌های اجتماعی مورد توجه قرار گرفت.

برترین‌ها: رابرت نپر، بازیگر سرشناس سریال «فرار از زندان»، در تازه‌ترین حضور بین‌المللی خود به جشنواره فیلم «دریای سرخ» در عربستان سعودی رفت و تصاویر او خیلی زود در شبکه‌های اجتماعی مورد توجه قرار گرفت.

file (1)

نپر که با نقش «تی‌بگ» شناخته می‌شود، در این مراسم با لباس سنتی عربی دشداشه ظاهر شد؛ پوششی که باعث شد نگاه‌ها بیش‌ از پیش به سمت او جلب شود. حضور او در این جشنواره، یکی از سوژه‌های پربازدید علاقه‌مندان سینما و دنبال‌کنندگان رویدادهای فرهنگی در منطقه شده است.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج