مادر خلاقی که غذای بچههایش را به آثار هنری تبدیل کرد
«اِتونی ماما»، مادر هنرمند ساکن توکیو، غذاهای روزمره کودکانش را با استفاده از تکنیک ژاپنی «کیارابِن» به آثار هنری خوراکی پیچیده و جذاب تبدیل میکند و با این کار، سورپرایزهای بازیگوشانهای را برای فرزندان خود خلق میکند.
عصرایران: «اِتونی ماما»، مادر هنرمند ساکن توکیو، غذاهای روزمره کودکانش را با استفاده از تکنیک ژاپنی «کیارابِن» به آثار هنری خوراکی پیچیده و جذاب تبدیل میکند و با این کار، سورپرایزهای بازیگوشانهای را برای فرزندان خود خلق میکند.

اتونی ماما متخصص در تهیه «کیارابِن» است؛ سبکی از جعبههای غذای ژاپنی (بِنتو) که در آن مواد غذایی به شکل شخصیتهای کارتونی یا طرحهای فانتزی تزئین میشوند.
این هنرمند ژاپنی برای خلق طرحهای دقیق و دلربای خود، از مواد اولیه رایجی مانند زرده تخممرغ، جلبک دریایی و انواع سبزیجات استفاده میکند.
این خلاقیت اتونی ماما نه تنها یک فعالیت هنری محسوب میشود، بلکه راهی برای تشویق کودکان به خوردن وعدههای غذایی سالم و ایجاد لحظات شاد و جذاب هنگام صرف غذا در خانواده است.

















ارسال نظر