۱۵۶۸۶۳۰
۱ نظر
۳۴
۱ نظر
۳۴
پ

افزایش چشم‌گیر مازوت‌سوزی در اوج آلودگی آذرماه

مصرف مازوت نیروگاه‌ها در نیمه اول آذر با جهشی شدید از ۳۷ تا ۸۸ میلیون لیتر رسید و ۱۳۸ درصد رشد کرد.

فارس نوشت: مصرف مازوت نیروگاه‌ها در نیمه اول آذر با جهشی شدید از ۳۷ تا ۸۸ میلیون لیتر رسید و ۱۳۸ درصد رشد کرد.

2397626_831

اطلاعاتی به دست خبرنگار ما رسیده است که نشان می‌دهد مصرف مازوت در نیروگاه‌های کشور طی ۱۵ روز نخست آذرماه با افزایش چشمگیری مواجه شده است.

در روزهای اول و دوم آذر به ترتیب ۵۶ و ۵۴ میلیون لیتر مازوت مصرف شد و سپس در روز هفتم این رقم به کمترین سطح یعنی ۳۷ میلیون لیتر رسید.

از روز دهم و اوج آلودگی هوا، روند مصرف به‌طور ناگهانی صعودی شد و مصرف به ۵۷ میلیون لیتر افزایش یافت. اوج مصرف در روز دوازدهم با ثبت ۸۸ میلیون لیتر رقم خورد که بیش از دو برابر مصرف روز هفتم است.

طبق برخی گزارش‌ها، مازوت‌سوزی در نیروگاه‌ها به تنهایی می‌تواند تا حدود ۴۰ درصد در تولید ذرات معلق (PM۲.۵) تأثیر داشته باشد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    یعنی ریس جمهور و .... اینا را هم نمی بینند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج