۱۵۷۰۶۶۲
۸۳۱
۸۳۱
پ

جنجال حکم حبس و اقامت اجباری برای دو خبرنگار

دو خبرنگار لرستانی به دلیل انتقاد از استاندار محکوم به حبس و اقامت اجباری شدند.

باشگاه روزنامه‌نگاران ایران نوشت: دو خبرنگار لرستانی به دلیل انتقاد از استاندار محکوم به حبس و اقامت اجباری شدند.

Capture

مجید بیرانوند و احسان مویدی کیا، دو خبرنگار لرستانی، به دنبال انتقاد از استاندار این استان، به یک سال حبس تعزیری و یک سال اقامت اجباری در شهرستان مروست از توابع استان یزد محکوم شدند.

بر اساس اطلاعات موجود، این حکم در پی انتشار یکی از کارزارهای ثبت‌شده در پلتفرم رسمی «سایت کارزار» در کانال تلگرامی «صدای لرستان» صادر شده است.

رضا سپهوند نماینده این شهر نیز به این حکم اعتراض کرده است.

بیرانوند صاحب امتیاز و مدیرمسئول هفته‌نامه محلی «هُرو» بوده و مدیریت صفحات رسانه‌ای «صدای لرستان» در شبکه‌های اجتماعی تلگرام و اینستاگرام را با بیش از ۴۰ هزار مخاطب بر عهده دارد.

این دو خبرنگار تا پیش از صدور این حکم، فاقد هرگونه سابقه محکومیت کیفری بوده اند.

طبق اصل ۲۴ قانون اساسی نشریات و مطبوعات در بیان مطالب آزادند، مگر آنکه مخل به مبانی اسلام یا حقوق عمومی باشد.

شکایت از روزنامه‌نگاران و خبرنگاران توسط استاندار لرستان، مخالف شعارهای رئیس‌جمهور و محدود کردن اهالی رسانه است.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

.بهترین فیلم‌های روز دنیا

اینجا ببینید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج