۱۵۷۱۲۰۵
۴ نظر
۶۲۵
۴ نظر
۶۲۵
پ

بی‌توجهی توهین‌آمیز چند رسانه مشهور به شب یلدا

در حالی که فردا شب یلدا، یکی از آیین‌های کهن ایرانی، فرا می‌رسد، بررسی صفحه اول چند روزنامه شناخته‌شده نشان می‌دهد که هیچ محتوای مرتبط با این مناسبت در تیترها و تصاویر آن‌ها دیده نمی‌شود.

برترین‌ها:  در حالی که فردا شب یلدا، یکی از آیین‌های کهن ایرانی، فرا می‌رسد، بررسی صفحه اول چند روزنامه شناخته‌شده نشان می‌دهد که هیچ محتوای مرتبط با این مناسبت در تیترها و تصاویر آن‌ها دیده نمی‌شود.

روزنامه‌هایی مانند فرهیختگان، وطن امروز، کیهان و صبح نو در صفحه اول شماره‌های اخیر خود، تمرکز اصلی را بر موضوعات سیاسی و خبری روز گذاشته‌اند و اشاره‌ای به شب یلدا نداشته‌اند.

این موضوع با واکنش برخی کاربران در فضای مجازی همراه شده و عده‌ای به نبود حال‌وهوای یلدایی در صفحه نخست این روزنامه‌ها اشاره کرده‌اند. شب یلدا هر ساله علاوه بر جنبه‌های فرهنگی و اجتماعی، در رسانه‌ها نیز بازتاب دارد، اما امسال در صفحه اول برخی روزنامه‌ها، نشانی از این مناسبت دیده نمی‌شود.

photo_2025-12-21_00-27-44

photo_2025-12-21_00-27-41

photo_2025-12-21_00-27-38

photo_2025-12-21_00-27-35

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

.بهترین فیلم‌های روز دنیا

اینجا ببینید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    حرص نخورید جوابش خیلی سادس چون ایرانی نیستند

  • ناشناس

    روزنامه های اصولگراها و پایداریها

  • ناشناس

    کدوم این روزنامه ها مشهورن ؟؟؟؟
    این روزنامه ها فقط چاپلوس ... ند

  • ایرانی

    لطفا «آدرس غلط ندهید» اینها به فکر مشکلات مردم و کشورند، نه مثل رسانه های اصلاحاتی که در دولت شهید رئیسی از کوچکترین تغییر قیمتی جیغ و فریاد می‌زدند، الان با وجود مشکلات و فشار اقتصادی به فکر مسائل الکی مثل بکارگیری زنان و بچه‌ها در دولت، رفع فیلترینگ، رجیستری گوشی، واردات خودرو دست دوم، یلدا و... هستند.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج