جبلی گاف صداوسیما را مقابل دوربین توجیه کرد
رئیس سازمان صدا و سیما اعلام کرد که خبر منتشرشده درباره مانور موشکی بر اساس اطلاعات یک منبع آگاه بوده و صحت آن کاملاً موثق است، هرچند دو مقام رسمی نظامی اعلام کردند که مانور موشکی انجام نشده است.
خبرگزاری دانشجو: رئیس سازمان صدا و سیما اعلام کرد که خبر منتشرشده درباره مانور موشکی بر اساس اطلاعات یک منبع آگاه بوده و صحت آن کاملاً موثق است، هرچند دو مقام رسمی نظامی اعلام کردند که مانور موشکی انجام نشده است.

پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما درباره خبر اخیر منتشرشده پیرامون مانور موشکی توضیح داد که این خبر به استناد یک منبع آگاه منتشر شده و از صحت آن اطمینان کامل دارند.
وی گفت: «در مورد خبر مربوط به مانور موشکی، دو مقام رسمی نظامی به ما اطلاع دادند که این مانور موشکی نبوده است، اما ما خبر را به استناد منبع آگاه منتشر کردیم و این خبر کاملاً موثق بود.»
جبلی با تأکید بر اهمیت اتکا به منابع مطلع در پوشش اخبار حساس، اعلام کرد که اطلاعرسانی دقیق و سریع به مردم یکی از اولویتهای اصلی این سازمان است.
نظر کاربران
برای مخاطباش دروغ میگه ارزش براشون قائل نیست به ما مرتبط نیست بارها گفتیم اینا چی اند
راحت دروغ میگن ماست مالی می کنند
مگه f35 زن خلبان نبودیادش رفته بود هر ساعت همه برنامه شبکه هاش چه آب تابی میدادن بعد معلوم شد دروغ گفتن مجبور شد بیا بگه یه نظامی اخبارو بهشون گفته مثل الان
میخوان گاف ضایع شدنشون بپوشونن
روزی صد میلیارد ولخرجی میکنه برای برنامه پوچش
رئیس صدا و سیما میلی رو باید مردم انتخاب کنندکه بشه ملی واقعیت رو بگه
قیافه رو اصلا به رسانه و فرهنگ و هنرمیخوره
شبیه بازیگر سبز چهره سین سیتی بروس ولیس جسیکا الباست
جای ساخت دو برنامه به درد بخور دوهفته اس راه افتاده گند کاری شبکه اش رو جمع کنه
.... توی اون توجیه کردنش