۱۵۷۴۵۶۴
۱ نظر
۱۷۲۷
۱ نظر
۱۷۲۷
پ

تکلیف امتحانات دانشجویان بالاخره مشخص شد

معاون آموزشی وزارت علوم از قطعی شدن برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم به صورت "حضوری" خبر داد.

ایسنا: معاون آموزشی وزارت علوم از قطعی شدن برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم به صورت "حضوری" خبر داد.

63579494

دکتر ابوالفضل واحدی ضمن اعلام این مطلب اظهار کرد: بر اساس تصمیمی که با مشورت روسای دانشگاه‌ها ها و مراکز آموزشی کشور اتخاذ شد، امتحانات پایان ترم نیمسال جاری دانشجویان تمامی دانشگاه ها به صورت کاملا حضوری و طبق تقویم زمانی اعلام شده برگزار می‌شود.

معاون آموزشی وزارت علوم خاطر نشان کرد: تصمیم برگزاری حضوری آزمون های پایان ترم کاملا قطعی بوده و قابل تغییر نیست.

واحدی در خصوص احتمال تعویق زمان برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه ها نیز تاکید کرد: قرار بر این شده است که اگر شرایط خاصی در دانشگاه ها حاکم شد کارگروه های استانی در خصوص تعویق زمان برگزاری امتحانات تصمیم گیری کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تصمیم برگزاری حضوری امتحانات قطعی است و اینگونه نیست دانشگاهی بر اساس اختیار خود بتواند در این زمینه تصمیم گیری کند.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    یه امتحان نمیتونید بگیرید؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج