۱۵۷۴۷۲۱
۸۶۴
۸۶۴
پ

توضیح وزارت علوم درباره اتفاقات⁧ دانشگاه بیرجند

مدیر روابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان این خبر که هیچ دانشجویی از ⁧ دانشگاه بیرجند⁩ «اکنون» در بازداشت نیست، تاکید کرد که تجویز برخوردهای خودسرانه نمی‌تواند راه‌حل باشد.

خبر آنلاین: مدیر روابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان این خبر که هیچ دانشجویی از ⁧ دانشگاه بیرجند⁩ «اکنون» در بازداشت نیست، تاکید کرد که  تجویز برخوردهای خودسرانه نمی‌تواند راه‌حل باشد.

6354316

محمدعلی دادگسترنیا، مدیر روابط عمومی وزارت علوم و دستیار رسانه‌ای وزیر علوم در صفحه رسمی شبکه ایکس نوشت: ‌با پیگیری دکتر سیمایی و هماهنگی با نهادهای ذی‌ربط هیچ دانشجویی از ⁧ دانشگاه بیرجند⁩ «اکنون» در بازداشت نیست. با تأکید بر حفظ حرمت دانشگاه، روسای دانشگاه‌ها طبق دستورالعمل صادر شده موظف به پرهیز از رفتارهای سلیقه‌ای و استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه برای حل مسائل هستند. ‌

اتفاقات تلخ در دانشگاه‌ها نشان می‌دهد عدول از منطق دانشگاهی و تجویز برخوردهای خودسرانه نمی‌تواند راه‌حل باشد. همه‌ ذی‌نفعان دانشگاه باید آگاهانه مراقبت کنند تا فضای اعتراض و گفتگو، خشن و تنش‌زا نشود تا دانشگاه امن بماند.

6354315

وب گردی

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج