۱۵۷۶۷۲۷
۹۰۸
۹۰۸
پ

خط و نشان ولایتی برای آمریکا و اسرائیل

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل، در گفت‌وگو با نوری مالکی، با اشاره به بیانات رهبر انقلاب افزود: مقام معظم رهبری فرمودند به توفیق الهی ملت ایران همانطور که کمر فتنه را شکست ، کمر فتنه گر را هم باید بشکند.

خبرگزاری مهر:  علی‌اکبر ولایتی، مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل، در یک گفت‌وگوی تلفنی با نوری مالکی، از شخصیت‌های برجسته اطار تنسیقی، درباره مهم‌ترین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله روابط عراق و ایران تبادل نظر کردند.

6330867

ولایتی در این گفت‌وگو، پیروزی ملت بزرگ عراق در انتخابات پارلمانی اخیر و حضور پرشور آنان را تبریک گفت و افزود: این پیروزی که تحت مدیریت و هدایت بزرگانی مانند جنابعالی محقق شد، موجب تقویت موضع عراق در منطقه و جهان گردیده است.

وی در ادامه با اشاره به تحولات اخیر در ایران، خطاب به مالکی گفت: قطعاً از حوادث اخیر در ایران و موضع‌گیری‌های روشن مقام معظم رهبری در این زمینه مطلع هستید که ایشان شکست آمریکا به دست ملت ایران در این حادثه را در ادامه شکست‌های قبلی آن کشور و رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دانستند و تأکید کردند که دشمن با مقدمات گسترده، این توطئه را برای اهداف بزرگ‌تری به راه انداخت، اما ملت ایران آن را خنثی کرد. با این حال، این کافی نیست و آمریکا باید پاسخ‌گوی اقدامات خود باشد.

ولایتی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب افزود: مقام معظم رهبری فرمودند به توفیق الهی ملت ایران همانطور که کمر فتنه را شکست ، کمر فتنه گر را هم باید بشکند.

ولایتی تصریح کرد: به لطف عنایت الهی، این توطئه خنثی شد، اما مبارزه با رژیم صهیونیستی و آمریکا با جدیت بیشتری ادامه خواهد یافت. این حادثه تنها علیه ایران نبود، بلکه توطئه‌ای علیه کل منطقه محسوب می‌شود و ان‌شاءالله ایران، عراق، حزب‌الله لبنان، فلسطین و انصارالله یمن در برابر تمامی مستکبران، به ویژه صهیونیست‌ها، ایستادگی خواهند کرد.

ولایتی همچنین از عزم دولت و ملت عراق برای اخراج نیروهای آمریکایی و ناتو از عراق و خاتمه دادن به اشغال عراق توسط این نیروها حمایت کرد و حفظ تمامیت ارضی، رفاه و پیشرفت مردم عراق را از اولویت‌های مهم منطقه‌ای جمهوری اسلامی برشمرد.

نوری مالکی نیز در پاسخ، ضمن تشکر از دیدگاه‌های ولایتی برای ایشان، گفت: ان‌شاءالله هیچ آشوب و توطئه‌ای نه در عراق و نه در ایران باقی نخواهد ماند، زیرا هرگونه حادثه‌ای در ایران، تأثیر مستقیمی بر عراق و کل منطقه خواهد داشت.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج