۱۵۸۰۲۹۵
۱۵۹
۱۵۹
پ

قطار تهران- آنکارا به سفرهای عید می‌رسد

مدیرعامل راه‌آهن اعلام کرد تلاش‌ها برای راه‌اندازی قطار مسافربری تهران – آنکارا در ایام نوروز ادامه دارد و مشکلات فنی و ترانزیتی برطرف شده است.

ایسنا: مدیرعامل راه‌آهن اعلام کرد تلاش‌ها برای راه‌اندازی قطار مسافربری تهران – آنکارا در ایام نوروز ادامه دارد و مشکلات فنی و ترانزیتی برطرف شده است.

63334752

مدیرعامل راه‌آهن گفت: تلاش داریم قطار مسافربری تهران - آنکارا را برای ایام عید نوروز راه‌اندازی کنیم.

جبارعلی ذاکری - معاون وزیر راه و شهرسازی - در جمع خبرنگاران آخرین وضعیت راه‌اندازی قطار تهران - آنکارا را تشریح و اظهار کرد: در کمیته حمل و نقل ایران و ترکیه حدود یک هفته پیش از طرف راه آهن ترکیه این موضوع مطرح شد. مشکلاتی که در کشور وجود داشت مانع از سفر آنها شده بود. سفر آنها به تعویق  افتاد و با توجه به وضعیت فعلی پیشنهاد دادیم در هفته آینده این جلسه در آنکارا برگزار شود.

وی افزود: تلاش داریم که  قطار تهران - آنکارا  را به سفرهای عید برسانیم.

مدیرعامل راه آهن تصریح کرد: مشکلات موجود برطرف شده است. بخشی از ترانزیت ایران به ترکیه که امسال حدود ۱۵ درصد نسبت به سال قبل کاهشی بود به علت خرابی فری بوت (کشتی حمل و نقل اتومبیل) بود که فری بوت تعمیر شده و پیش بینی می‌شود ظرف ۱۵ روز آینده نیز مورد بهره‌برداری قرار بگیرد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج