۱۵۸۱۹۶۵
۹۴۹
۹۴۹
پ

ضرغامی: ۷۰ درصد معترضان ۱۸ تا ۳۰ ساله‌اند

عزت‌الله ضرغامی در توییتی با استناد به نتایج یک تحقیق اعلام کرد ۷۰ درصد معترضان در بازه سنی ۱۸ تا ۳۰ سال قرار دارند.

خبر آنلاین: عزت‌الله ضرغامی در توییتی با استناد به نتایج یک تحقیق اعلام کرد ۷۰ درصد معترضان در بازه سنی ۱۸ تا ۳۰ سال قرار دارند.

6366523

عزت الله ضرغامی در شبکه اجتماعی ایکس به تحلیل ریشه‌ها اعتراضات اخیر پرداخت و نوشت: تحقیقات نشان داد که 70% معترضین بین 18 تا 30 سال هستند و انباشت نارضایتی ، کینه و بروز حرکت های خشن و تخریبی فرزندان معترضمان، ناشی از ایجاد گسل عمیق با حاکمیت به دلیل فقدان همزبانی و درک صحیح آنان بوده است.

6374416

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج