۱۵۸۲۵۸۹
۲۳۲
۲۳۲
پ

انکار تجاوز به زن جوان از سوی مرد مسافرکش‌نما

مردی که متهم است به خانه یک زن یورش برده و به او تجاوز کرده برای بار دوم در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد.

 اعتمادآنلاین: مردی که متهم است به خانه یک زن یورش برده و به او تجاوز کرده برای بار دوم در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد.

photo_2026-02-23_00-50-23

دو سال قبل شوهر زنی جوان او را که نیمه‌جان بود به بیمارستان برد. بعد از اینکه زن از مرگ نجات پیدا کرد و بهبود یافت گفت از سوی مردی در معرض تعرض قرار گرفته است.

این زن گفت: در خانه بودم که مردی زنگ در را زد و گفت زنی به خانه من آمده و باید به او بگویم کرایه تاکسی را بدهد. من گفتم زنی به خانه من نیامده و خواستم مزاحم نشود. چند دقیقه بعد دوباره زنگ زد گفت راننده تاکسی اینترنتی است و زنی را پیاده کرده و آن زن به خانه من آمده است. او حتی گفت دیده من کفش‌هایش را برداشته‌ام. در آن لحظه داشتم با شوهرم صحبت می‌کردم. شوهرم گفت خودش می‌آید و با آن مرد طرف می‌شود. من هم به آن فرد گفتم برو چون شوهرم می‌آید و دعوا می‌شود.

این زن ادامه داد: من نفهمیدم مرد غریبه چطور وارد ساختمان شد. اما یکدفعه زنگ در واحد را زدند و من در را باز کردم. مرد جوان مرا هل داد و وارد خانه شد. او به من تعرض کرد، کتکم زد و گوشواره از گوشم کند. چنان مرا زد که بی‌حال شدم.

وقتی زن تحت آزمایش پزشکی قانونی قرار گرفت آثاری به دست آمد که تایید می‌کرد به او تجاوز شده است. به این ترتیب پرونده برای رسیدگی به شعبه ۳ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. به دستور قضات، دوربین‌های مداربسته بررسی و رد مرد تبهکار زده‌ شد. این فرد که ایرج نام دارد شناسایی و بازداشت شد. او از همان ابتدا حتی ورودش به آپارتمان را انکار کرد. این در حالی بود که پزشکی قانونی از طریق دی‌ان‌‌ای به‌دست‌آمده تایید کرد این مرد فردی بوده که به زن تجاوز کرده داده است. همچنین زن جوان او را از میان افراد زیادی شناسایی کرد.

متهم در شعبه ۳ پای میز محاکمه رفت و به اعدام محکوم شد. رأی صادره مورد اعتراض قرار گرفت و دیوان عالی کشور اعتراض مرد جوان را قبول کرد، چراکه زن شاکی ابتدا گفته بود به او تجاوز نشده اما بعد گفت تجاوز شده است. بنابراین پرونده دوباره به شعبه هم‌عرض ارسال شد. این پرونده در شعبه ۵ تحت بررسی قرار گرفت؛ در جلسه رسیدگی زن جوان یک بار دیگر شکایت خود را بازگو کرد و گفت: در واحد را زدند و وقتی باز کردم این مرد وحشیانه وارد خانه من شد. او به من تجاوز کرد اما اول این را نگفتم چون تازه ازدواج کرده و نگران بودم شوهرم نسبت به من سرد شود. برای همین این موضوع را بعد در دادگاه مطرح کردم چون شوهرم اطمینان داد در کنارم خواهد ماند.

سپس متهم در جایگاه قرار گرفت. او یک بار دیگر همه‌چیز را انکار کرد و وقتی قاضی به او گفت دوربین‌های مداربسته نشان می‌دهد که تو وارد خانه شده‌ای چطور انکار می‌کنی حتی ردزنی موبایل هم این موضوع را تایید می‌کند، پاسخ داد: من مسافرکشی می‌کنم. شاید آنجا مسافر برده‌ام ولی با این زن کاری ندارم و او را نمی‌شناسم.

در پایان قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند.

 

Native Ad

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج