۱۵۸۳۴۵۹
۲۰۹۶
۲۰۹۶
پ

این ۷ نکته مهم را هنگام حملات هوایی رعایت کنید

قربانی شیشه‌هایی با سرعت ۵۴۰ کیلومتر نشوید!

با آغاز جنگ و وقوع انفجارهای شهری، اشتباهی که در جنگ ۱۲ روزه، به تعداد زیادی از شهروندان آسیب رساند،باز هم توسط برخی دیگر از آنان تکرار می شود و آن، رفتن به سمت پنجره هنگام انفجار است.

عصر ایران: با آغاز جنگ و وقوع انفجارهای شهری، اشتباهی که در جنگ ۱۲ روزه، به تعداد زیادی از شهروندان آسیب رساند،باز هم توسط برخی دیگر از آنان تکرار می شود و آن، رفتن به سمت پنجره هنگام انفجار است.

همه می دانیم که سرعت نور بیشتر از سرعت صوت است. بنابراین وقتی صحنه انفجار می بینید، بسته به فاصله، کمی طول می کشد که صدا را هم بشنوید. وقتی انفجار رخ می‌دهد، یک جبهه فشار بسیار شدید و ناگهانی ایجاد می‌شود که وقتی موج آن به پنجره خانه و پشت شیشه می رسد، در چند هزارم ثانیه فشار زیادی بر شیشه وارد می‌کند. قاب پنجره هم مثل یک «سکوی پرتاب» عمل می‌کند و در نتیجه قطعات شیشه شتاب بیشتر می‌گیرند. 

بر آورد شده است که بسته به قدرت انفجار، در انفجارهای معمول نظامی، سرعت پرتاب شیشه ها از ۱۸۰ تا ۵۴۰ کیلومتر خواهد بود. این یعنی هر کسی مقابلش باشد، با صدها یا هزاران تکه شیشه مواجه می شود که مانند گلوله و ترکش به سمتش می آیند و راه فراری از آنها ندارد.

172710347

بنابراین:

1 - هنگام حملات هوایی، به هیچ عنوان سمت پنجره نروید و اگر انفجاری هم دیدید، بلافاصله از آن فاصله بگیرید.

2 - جلوی پنجره ها را با پرده ضخیم بپوشانید.

3 -  روی شیشه ها، به شکل ضربدری نوار چسب پهن بزنید.

4 -  هنگام انفجار (چه در خانه و چه بیرون)، روی شکم بر زمین بخوابید، دست ها روی سر و گوش هایتان بگذارید، چشم هایتان را ببنید و دهانتان نیمه باز باشد. به محض شنیدن صدای انفجار، هوای داخل ریه تان را با فشار از دهان بیرون دهید. این کار باعث می شو فشار دو طرف پرده گوش متعادل‌تر شود.

5 -  جاهای امن در خانه را که در معرض پرتاب شدن شیشه نیستند، شناسایی کنید و به اعضای خانواده بگویید.

6 - چیزهای شکستنی را از روی طاقچه ها و قفسه ها بردارید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج