۱۵۸۴۹۶۱
۱۷۵۷
۱۷۵۷
پ

هوای تهران سرد می‌شود

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: از امشب تا روز سه‌شنبه به‌دلیل افزایش رطوبت نسبی و روند کاهش دما ماندگاری مه دود و کاهش محسوس کیفیت هوا به‌ویژه در شهر تهران پیش‌بینی می‌شود.

ایرنا: اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: از امشب تا روز سه‌شنبه به‌دلیل افزایش رطوبت نسبی و روند کاهش دما ماندگاری مه دود و کاهش محسوس کیفیت هوا به‌ویژه در شهر تهران پیش‌بینی می‌شود.

از امروز تا سه شنبه با فعالیت سامانه بارشی در گستره استان تهران به‌ویژه در نیمه شمالی، آسمان نیمه ابری تا ابری در بعضی ساعات بارش باران گاهی وزش باد شدید به‌ویژه عصر امروز و سه شنبه و رگبار و رعد و برق و در مناطق مستعد با احتمال بارش تگرگ در دامنه‌ها و ارتفاعات گاهی توام با مه و بارش برف با احتمال کولاک برف و در نواحی جنوبی با احتمال گرد و خاک موقت مورد انتظار است.

2130784_462

همچنین تا چهارشنبه نیز روند کاهش نسبی دما در گستره استان و یخبندان سطح زمین در دامنه‌ها و ارتفاعات پیش بینی می‌شود.

این گزارش می افزاید: با خروج سامانه بارشی از سه شنبه بتدریج کاهش ابر و تا پنجشنبه آسمانی صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد مورد انتظار است.

آسمان تهران روز دوشنبه نیمه ابری و وزش باد در بعضی ساعت‌ها ابری و بارش باران گاهی افزایش با احتمال رگبار و رعد و برق با حداکثر و حداقل دمای ۱۰ و چهار درجه سانتی‌گراد است.

در بخش پایانی این گزارش آمده است: همچنین آسمان تهران روز سه شنبه نیز نیمه ابری و وزش باد در بعضی ساعت‌ها بارش پراکنده گاهی وزش باد شدید با احتمال رگبار و رعد و برق بتدریج کاهش ابر با حداکثر و حداقل دمای هفت و ۲ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج