۱۵۸۹۲۳۶
۲۳۹۸
۲۳۹۸
پ

یک تحلیل درباره علت میانجی‌گری پاکستان در مذاکرات

رئیس مؤسسه «ثبات راهبردی جنوب آسیا» در اسلام‌آباد گفت: هیچ‌کس بهتر از پاکستان اهمیت اقیانوس هند، خلیج فارس یا تنگه هرمز را درک نمی‌کند؛ کشوری که در دهانه این تنگه قرار دارد… اگر تجارت جریان نداشته باشد، بازسازی هم ممکن نخواهد بود.

فرارو: ماریا سلطان، تحلیلگر مسائل راهبردی، می‌گوید نقش پاکستان در این بحران بر پایه واقعیت‌های جدی امنیتی و اقتصادی شکل گرفته است. 

1

رئیس مؤسسه «ثبات راهبردی جنوب آسیا» در اسلام‌آباد در گفت‌وگو با الجزیره گفت: «برای پاکستان بسیار مهم است که بتوانیم این روند را به حرکت درآوریم… مسئله این است که گفت‌وگوها آغاز شود و دست‌کم طرف‌ها دور یک میز بنشینند.» 

سلطان همچنین بر اهمیت ژئواستراتژیک پاکستان در پیشبرد مذاکرات تأکید کرد و گفت: «هیچ‌کس بهتر از پاکستان اهمیت اقیانوس هند، خلیج فارس یا تنگه هرمز را درک نمی‌کند؛ کشوری که در دهانه این تنگه قرار دارد… اگر تجارت جریان نداشته باشد، بازسازی هم ممکن نخواهد بود.» 

او افزود رویکرد پاکستان بر سه پایه امنیت، اقتصاد و سیاست استوار است؛ به‌گونه‌ای که «امنیت پایه کار است، اما این اقتصاد است که آن را زنده نگه می‌دارد و سیاست آن را به جلو می‌برد.»

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج