۱۵۹۰۳۹۲
۳۶۲۳
۳۶۲۳
پ

سخنگوی مطبوعاتی «جی دی ونس» استعفا داد

پولیتیکو گزارش داد که باکلی کارلسون، پسر تاکر کارلسون، به عنوان یکی از سخنگویان مطبوعاتی جی‌دی ونس، معاون ترامپ از سمت خود کناره گیری کرد.

عصرایران: پولیتیکو گزارش داد که باکلی کارلسون، پسر تاکر کارلسون، به عنوان یکی از سخنگویان مطبوعاتی جی‌دی ونس، معاون ترامپ  از سمت خود کناره گیری کرد.

photo_2026-04-19_01-43-17

یک مقام نزدیک به ونس گفت: باکلی کارلسون اولین بار در ماه دسامبر قصد خود را برای ترک دفتر معاون رئیس‌جمهور اعلام کرد.

خروج او در حالی صورت می‌گیرد که پدرش و دونالد ترامپ درگیر اختلافات ادامه‌دار هستند و کارلسونِ پدر به خاطر جنگ ایران از ترامپ انتقاد می‌کند.

 

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج