۱۵۹۰۸۵۱
۱۰۵۲
۱۰۵۲
پ

عکس سند کاخ گلستان طی ساعات اخیر وایرال شد

سند مالکیت «کاخ‌گلستان»، به همراه چهار فقره سند مالکیت «تپه‌ هگمتانه»، «پاسارگاد»، «تخت‌جمشید» و «عمارت چهل‌ستون» به‌صورت نمادین به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تحویل داده شد.

ایسنا: سند مالکیت «کاخ‌گلستان»، به همراه چهار فقره سند مالکیت «تپه‌ هگمتانه»، «پاسارگاد»، «تخت‌جمشید» و «عمارت چهل‌ستون» به‌صورت نمادین به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تحویل داده شد.

18

کاخ گلستان در سال ۱۳۹۲ در فهرست میراث یونسکو ثبت جهانی شد. بنابر آنچه مدیر این مجموعه جهانی پیش‌تر گفته بود، سند کاخ گلستان از سال ۱۳۴۶ شمسی، لاینحل و بلاتکلیف باقی مانده بود. در سال ۱۴۰۳ اعلام شد این سند پس از چندین مرحله اصلاحات و خوانش دقیق، با تعیین حدود مالکیتی و بهره‌برداری و طی مراحل مختلف اداری و کارشناسی صادر شد و سرانجام، روز چهارشنبه دوم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ در آیینی سند مالکیت کاخ گلستان به همراه ۴ فقره سند مالکیت تپه هگمتانه، پاسارگاد، تخت جمشید و عمارت چهل‌ستون، به صورت نمادین اهدا شد.

حسن بابایی، رئیس سازمان ثبت در مراسم اهدای این سند، گفت که در این مجموعه با وجود ۴۷ پلاک حدی به حدی به دلیل قرارگیری در بافت تاریخی و تداخلات مالکیتی، فرآیند تثبیت با دقت و ظرافت انجام شد و در نهایت این پلاک‌ها تجمیع و سند مالکیت صادر شد.

19

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج