۱۵۹۲۴۵۲
۳۷۹
۳۷۹
پ

ادعای فارس مبنی‌بر مکان نفتکش‌های مصادره شده ایران

شنیده‌ها حاکی از این است که ۲ نفتکش منتسب به ایران که تحت عنوان محاصرهٔ توسط آمریکا مصادره شده است، به‌سمت پایگاه نظامی دیگو گارسیا متعلق به ایالات متحده حرکت کرده‌اند.

فارس: شنیده‌ها حاکی از این است که ۲ نفتکش منتسب به ایران که تحت عنوان محاصرهٔ توسط آمریکا مصادره شده است، به‌سمت پایگاه نظامی دیگو گارسیا متعلق به ایالات متحده حرکت کرده‌اند.

نفتکش

آمریکا دو نفتکش توقیفی منتسب به ایران را به پایگاه نظامی دیگو گارسیا منتقل کرد.

شنیده‌ها حاکی از این است که دو نفتکش منتسب به ایران که تحت عنوان محاصره توسط آمریکا مصادره شده است، به سمت پایگاه نظامی دیگو گارسیا متعلق به ایالات متحده حرکت کرده‌اند.

پیش‌تر پایگاه‌های رصد ناوبری نفتکش‌ها حرکت این دو شناور به سمت اقیانوس هند را تایید کرده بود. گفتنی سامانه مخابره اطلاعات برخط این دو نفتکش نیز خاموش شده است.

انتقال این کشتی‌ها به سمت یک جزیره نظامی دور دست در اقیانوس هند نشان می‌دهد، عمان، امارات و پاکستان به آمریکا اجازه پهلوگیری این نفتکش‌ها در بنادر خود را نداده‌اند.

این دو نفتکش هفته گذشته و در جریان محاصره دریایی ایران در دریای عرب توسط آمریکا توقیف شدند. کارشناسان این اقدام را مصداق بارز دزدی دریایی می‌دانند که طبق همه قوانین بین‌المللی عملی غیرقانونی است و نهادهای بین‌المللی باید آن را محکوم و مقابله کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج