۱۵۹۲۶۲۳
۰
۰
پ

زلنسکی: روسیه آتش‌بس با اوکراین را نقض کرد

رئیس‌جمهور اوکراین مدعی شد که روسیه آتش‌بس را نقض کرده و اوکراین به این موضوع واکنش نشان خواهد داد.

ایسنا: رئیس‌جمهور اوکراین مدعی شد که روسیه آتش‌بس را نقض کرده و اوکراین به این موضوع واکنش نشان خواهد داد.

63703924

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین شامگاه چهارشنبه در سخنانی ادعا کرد: «روسیه آتش‌بس را نقض کرده است.»

زلنسکی با انتشار ویدئویی در ادامه ادعایش گفت: «اوکراین به‌طور متقابل پاسخ خواهد داد. بسته به شرایط امشب و فردا، ما نیز در مورد پاسخ‌های بعدی خود تصمیم خواهیم گرفت.»

او گفت: «روسیه خود را به موقعیتی رسانده است که حتی رژه اصلی آنها اکنون به ما بستگی دارد.»

وزارت دفاع روسیه پیشتر اعلام کرد: «مطابق با تصمیم ولادیمیر پوتین، فرمانده کل نیروهای مسلح روسیه به افتخار پیروزی مردم شوروی در جنگ کبیر میهنی، از ۸ تا ۹ مه ۲۰۲۶ آتش‌بس اعلام خواهد شد.»

در این بیانیه ذکر شد که روسیه اظهارات «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین مبنی بر تهدید به حمله به مسکو در ۹ مه را مورد توجه قرار داده است اما انتظار دارد که اوکراین نیز از این اقدام پیروی کرده و در ۸ و ۹ ماه مه آتش‌بس اعلام کند. با این حال، زلنسکی به تبعیت از پوتین برای روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه اعلام آتش‌بس کرد.

«ماریا زاخارووا» سخنگوی دستگاه دیپلماسی روسیه پیشتر گفت: «دیپلمات‌های روسی در کشورهای اروپایی برای هرگونه اقدامات تحریک‌آمیز احتمالی در روز نهم ماه مه آماده هستند.»

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج