۱۵۹۴۲۲۱
۴۴۰۳
۴۴۰۳
پ

محتوای پیام قطر، امارات و عربستان به ترامپ

یکی از مقامات آمریکایی ادعا کرد: پیامی واحد از دوحه، ابوظبی و ریاض به ترامپ ارسال شده بود. مضمون آن چیزی شبیه این بود: به مذاکرات فرصت بده، چون اگر به ایران حمله کنی، همه ما بهای آن را خواهیم پرداخت.

فراو با انتشار ادعای اکسیوس نوشت: یکی از مقامات آمریکایی ادعا کرد: پیامی واحد از دوحه، ابوظبی و ریاض به ترامپ ارسال شده بود. مضمون آن چیزی شبیه این بود: به مذاکرات فرصت بده، چون اگر به ایران حمله کنی، همه ما بهای آن را خواهیم پرداخت.

8

منبع دوم که از جزئیات مطلع بود گفت ترامپ به برخی از متحدان خود که حامی جنگ هستند گفته است که آن سه رهبر عرب به او گفته‌اند «نمی‌خواهند تأسیسات نفتی و انرژی‌شان به دلیل تلافی‌جویی ایران منفجر شود.»

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج