۱۵۹۵۰۵۹
۲۱۱۹
۲۱۱۹
پ

آمریکا با انتقال اموال بلوکه‌شده ایران مخالفت کرد

یک تحلیلگر ایرانی مسائل منطقه گفت که آمریکا با انتقال اموال بلوکه شده ایران در قطر مخالفت کرد.

ایسنا: یک تحلیلگر ایرانی مسائل منطقه گفت که آمریکا با انتقال اموال بلوکه شده ایران در قطر مخالفت کرد.

10

«سید رضا صدر الحسینی»، تحلیلگر مسائل سیاسی روز یکشنبه در گفت‌وگو با شبکه المیادین گفت: «آمریکایی‌ها امروز مانعی در برابر انتقال ۱۲ میلیارد از اموال بلوکه شده ایران در قطر از طریق مسکو به ایران ایجاد کردند.» 

وی افزود: «آمریکایی‌ها تعهد خود را امروز نقض کردند و شرط گذاشتند که این اموال با پیشرفت مذاکرات با ایران منتقل شود.» 

صدر الحسینی تصریح کرد: «توافق تنها با آمریکا نخواهد بود بلکه با کشورهای بزرگ نظیر چین و روسیه و همچنین شورای امنیت به عنوان ضامنان توافق خواهد بود.» 

وی در ادامه بیان کرد: «اگر رژیم صهیونیستی توافق را نقض کند، پاسخی قوی دریافت خواهد کرد.» 

صدر الحسینی گفت: «آنچه ترامپ درباره آن صحبت می‌کند، همان چیزی که بر سر آن توافق شد، نیست و ایران ابدا مذاکراتی درخصوص پرونده ایران انجام نداد.»

این تحلیلگر مسائل منطقه تصریح کرد: «ما نیازمند به رسمیت شناختن حاکمیت ایران بر تنگه هرمز توسط آمریکا نداریم چرا که این منطقه به ما و عمان باز می‌گردد.»

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج