سه دختر اغواگر ایرانی که تپش قلب را بالا میبرند
صفحه تیوی بان در اینستاگرام در مطلبی تحت عنوان «شکارچیان مردان» قابلیتهای سه بازیگر زن سینمای ایران را به تصویر کشیده است.
صفحه تیوی بان در اینستاگرام در مطلبی تحت عنوان «شکارچیان مردان» قابلیتهای سه بازیگر زن سینمای ایران را به تصویر کشیده است.

-الناز (شادی مختاری، سریال بیستویک) با عشوه و نقشه دل فرید (عماد امامی) را برد. در قسمت ششم شاهد تقاضای او برای گرفتن دست و بغل هم بودیم که جوانک بینوا شرم داشت. فرید حالا عاشقی تنها و رهاست...مختاری دلبرانگی را با کیفیت ارائه کرد.
_ غزال (مهلقا مینوشزاد، سریال بیعاطفه) با دعوا وارد زدگی امیر (امیررضا رنجبران) شد و سپس ابزار زنانه به کار گرفت. در این بازی خطرناک، جوانک تا آنجا پیش رفت که دیگر نمیخواهد در کافه کار کند. مینوشزاد ویژگیهای ترسناک شخصیت و مهربانی ظاهری او را ملموس به تصویر کشیده.
_ یلدا (ستایش رجایینیا، سریال بدنام) قصد انتقام از ابراهیم (حسن پورشیرازی) دارد و در آن خلوت، لوندی کرد و دل پیرمرد بیشتر آب شد. یلدا رویی صادقانه هم دارد که اسماعیل(سینا مهراد) را شیفته کرده. رجایینیا حضوری موفق در این سریال دارد.
ارسال نظر