۱۵۹۶۳۷۴
۲۷۷
۲۷۷
پ

شرط روسیه برای پایان ۲۴ ساعته جنگ اوکراین

سخنگوی کرملین مدعی شد جنگ اوکراین می‌تواند ظرف ۲۴ ساعت پایان یابد؛ به شرط آنکه کی‌یف نیروهای خود را از منطقه دونباس خارج کند. او همچنین از آمادگی مسکو برای ادامه مذاکرات صلح خبر داد.

هم‌میهن: سخنگوی کرملین مدعی شد جنگ اوکراین می‌تواند ظرف ۲۴ ساعت پایان یابد؛ به شرط آنکه کی‌یف نیروهای خود را از منطقه دونباس خارج کند. او همچنین از آمادگی مسکو برای ادامه مذاکرات صلح خبر داد.

دیمیتری+پسکوف

به نقل از ریانووستی، دیمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه گفت: مسکو همواره گفته است که ترجیح می‌دهد به طور مسالمت‌آمیز به اهداف خود در اوکراین دست یابد.

وی با بیان اینکه کی‌یف عمداً کالج لوهانسک را هدف قرار داده است، افزود: کالج لوهانسک هرگز یک موضع نظامی یا مرتبط با نظامی نبوده است، رژیم کی‌یف به طور کامل از این موضوع آگاه بود. اینکه کی‌یف عمداً حملات تروریستی غیرانسانی علیه کودکان انجام می‌دهد، نشان‌دهنده الگوی کاملاً متفاوتی از درگیری است.

سخنگوی کرملین گفت: روسیه حملات نظام‌مندی را علیه زیرساخت‌های نظامی نظام کی‌یف در پایتخت و سایر شهرها انجام می‌دهد. روسیه به اهداف خود دست خواهد یافت و آماده است تا از طریق مذاکرات صلح به آنها دست یابد.

پسکوف افزود: اگر کی‌یف همچنان از مذاکرات واقعی و تصمیمات جدی برای حل و فصل مسالمت‌آمیز مسائل خودداری کند، عملیات ویژه به روند خود ادامه خواهد داد. عملیات ویژه می تواند یک روزه پایان یابد، زلنسکی باید به نیروهای مسلح اوکراین دستور دهد که خاک مناطق تحت حاکمیت روسیه را ترک کنند.

وی گفت: ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه گفته است که روند صلح اوکراین متوقف شده است، اما این به معنای عدم تماس با ایالات متحده نیست. تماس‌ها میان مسکو و واشنگتن از طریق کانال‌های موجود به طور دائم ادامه دارد.

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج