۱۵۹۶۵۰۷
۱ نظر
۱۶۶
۱ نظر
۱۶۶
پ

سرنوشت گنج هخامنشی در بازار زیرزمینی قاچاق عتیقه!

انتشار فیلمی در فضای مجازی با ادعای کشف و جابه‌جایی گنجینه‌ای ارزشمند از اشیای منسوب به دوره هخامنشی در منطقه گیسوم تالش، موجی از گمانه‌زنی‌ها و نگرانی‌ها را درباره سرنوشت این آثار تاریخی برانگیخته است.

برترین‌ها: گنجینه‌ای که از دل خاک بیرون آمد، حالا در سایه بازار سیاه عتیقه‌ها دست‌به‌دست می‌شود. گزارش‌ها از کشف و جابه‌جایی مجموعه‌ای ارزشمند از آثار منسوب به دوره هخامنشی در منطقه گیسوم گیلان حکایت دارد؛ آثاری که گفته می‌شود قاچاقچیان هنوز موفق به خروج آن‌ها از کشور نشده‌اند و سرنوشتشان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

در ادامه گزارش صدای میراث را می‌خوانید.

گیسوم-10

انتشار فیلمی در فضای مجازی با ادعای کشف و جابه‌جایی گنجینه‌ای ارزشمند از اشیای منسوب به دوره هخامنشی در منطقه گیسوم تالش، موجی از گمانه‌زنی‌ها و نگرانی‌ها را درباره سرنوشت این آثار تاریخی برانگیخته است؛ ادعایی که در حالی دست به دست می‌شود که میراث فرهنگی گیلان از آغاز بررسی‌های کارشناسی برای تعیین منشأ و صحت آن خبر می‌دهد.

قاچاقچیان اشیای تاریخی همزمان با بسته شدن مرزها در خارج کردن گنجینه ۶ هزار میلیارد تومانی هخامنشی ناکام مانده‌اند.

تحقیقات درباره یک محموله بزرگ اشیای تاریخی منسوب به دوره هخامنشی که از اسفندماه سال گذشته توسط صدای میراث آغاز شد، نشان می‌دهد این مجموعه که از حفاری‌های غیرمجاز در رضوانشهر گیلان و منطقه گیسوم به‌دست آمده، همچنان در دو محموله در بازار زیرزمینی ایران در دو استان تهران و فارس در گردش است و برخلاف برنامه اولیه قاچاقچیان، هنوز از کشور خارج نشده است.

محموله هخامنشی گیسوم که اواخر آذرماه سال ۱۴۰۴ و سه ماه پیش از آغاز جنگ ۴۰ روزه در حفاری های غیرمجاز در منطقه گیسوم استان گیلان و احتمالا از گورستان های باستانی به دست آمده است. این محموله شامل ظروف و زیورآلات و ریتون های زرین و سیمین است.

پخش-نشدن-ویدئو

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    گنج پیدا کرده نوش جونش خودشو خانواده شو نجات میده از سرزمین نفرین برای همیشه فرار میکنه میره، وگرنه باید بمونه با پراید ۱ میلیاردی رو ماشین کار کنه از گرسنگی نمیره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج