۱۵۹۷۰۲۱
۲۷۷۲
۲۷۷۲
پ

آقای قیصر، مواظب تکرار سرنوشت مرد تنهای شب باشید

در روزهای اخیر و هم‌زمان با بازگشت برخی چهره‌های هنری به ایران و اجرای برنامه توسط آن‌ها، بحث و مقایسه‌هایی در فضای مجازی دوباره داغ شده است.

برترین‌ها: در روزهای اخیر و هم‌زمان با بازگشت برخی چهره‌های هنری به ایران و اجرای برنامه توسط آن‌ها، بحث و مقایسه‌هایی در فضای مجازی دوباره داغ شده است.

593799_335

در این میان، کاربران به سرنوشت متفاوت هنرمندان مهاجر اشاره می‌کنند؛ از جمله حبیب که پس از بازگشت به ایران فرصتی برای اجرای رسمی پیدا نکرد و در نهایت نیز درگذشت، در حالی که قیصر پس از بازگشت، خیلی زود توانست اجرای زنده روی استیج را تجربه کند. در ادامه این بحث‌ها، نام هنرمندانی مانند معین و شادمهر عقیلی نیز مطرح می‌شود؛ چهره‌هایی که سال‌هاست موضوع بازگشتشان در حد گمانه‌زنی باقی مانده و همچنان به ایران بازنگشته‌اند.

به گزارش صبح سینما؛ سیدحسام سلیمانى، نویسنده و فعال هنری در این مورد نوشت: در روزهای اخیر خبر بازگشت قیصر (خواننده) به ایران و اجرایش در تجمع شبانه مردم در تهران خیلی سر و صدا کرد و تا حدی هم امیدوار کننده بود که بالاخره راه برگشت برای خواننده‌های آن ور آبی واقعا باز شده ولی تلنگری به همراه داشت.!

اینکه در سال‌های گذشته خیلی این بحث مطرح شد و وعده‌هایی از قبیل (مجوز اجرای کنسرت و ادامه فعالیت هنری و ….) داده شد که هنرمندانی یا با در بسته مواجه شدند و یا آمدند و خبری از استقبال مسئولین از بازگشتشان نشد.

نمونه‌ی واضح آن: حبیب بود که بعد از سالها فعالیت هنری به وطن خودش برگشت ولی نه مجوزی در کار بود نه حتی مصاحبه‌ای و دست آخر هم در انزوا از دنیا رفت. و خیلی هنرمندان دیگر که برگشت آن‌ها مساوی شد با مرگ فعالیت هنری‌شان.

البته که این جریان برگشت بزرگان موسیقی و هنر به وطن اتفاق خوب و مبارکی بوده و هست ولی باید دید که باز هم مثل گذشته با این انتخاب برخورد می‌شود یا همه چیز جان دیگری می‌گیرد!؟ معرکه‌ی ایران امروز نیاز به امید دارد، حالا باید دید برای قیصر در این معرکه چه پیش می‌آید.

 

Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج