۱۵۹۷۰۷۳
۱۹۶۱
۱۹۶۱
پ

پوتین خانم رئیس‌جمهور را از یک موقعیت ناخوشایند نجات داد

حاشیه‌ای جالب در مجمع سن‌پترزبورگ؛ سامیه سولوهو حسن، رئیس‌جمهور تانزانیا، هنگام ترک نشست خبری، فراموش کرده بود که هنوز هدفون و میکروفون خود را به همراه دارد.

فرارو: حاشیه‌ای جالب در مجمع سن‌پترزبورگ؛ سامیه سولوهو حسن، رئیس‌جمهور تانزانیا، هنگام ترک نشست خبری، فراموش کرده بود که هنوز هدفون و میکروفون خود را به همراه دارد. ⁣در این لحظه، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، شخصاً به کمک او رفت و با جدا کردن این تجهیزات، از پیچیدن سیم‌ها و زمین‌خوردن احتمالی او جلوگیری کرد.

 

با سفارش پک تقویت موی اسپیرولینا، ریزش موهات رو ریشه ای درمان کن! تحت لیسانس آلمان

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج