۱۵۹۷۴۲۶
۳۱۷۳
۳۱۷۳
پ

نتانیاهو: فعلا از حمله به ایران خودداری می‌کنیم

نتانیاهو دقایقی پیش در یک بیانیه تلویزیونی در خصوص ادامه تنش با ایران ادعایی را مطرح کرد.

فرارو:  نتانیاهو دقایقی پیش  در یک بیانیه تلویزیونی در خصوص ادامه تنش با ایران ادعایی را مطرح کرد.

نتانیاهو گفت: اسرائیل فعلا از حمله به ایران خودداری می‌کند، همانطور که به دوستم پرزیدنت ترامپ میگویم: ما قاطعانه و هوشمندانه از اسرائیل دفاع خواهیم کرد و با هم امنیت را به شمال اسرائیل باز خواهیم گرداند.

او همچین با لفاظی علیه ایران مدعی شد: ایران و حزب‌الله از همیشه ضعیف‌تر و ما از همیشه قوی‌تر هستیم. اما مبارزه ما علیه آنها هنوز تمام نشده است.

در طول ۲۴ ساعت گذشته، ایران و حزب‌الله سعی کردند معادله جدیدی را به ما تحمیل کنند.

ایران پس از پاسخ ما، از حمله به اسرائیل منصرف شد. اگر ایران اشتباه کند و حملات خود را علیه ما از سر بگیرد، ما با قدرت پاسخ خواهیم داد.


 

اگه میخواهید حتی توی خواب هم چربیسوزی داشته باشید کلیک کنید.

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج