۱۵۹۷۴۶۷
۱۹۳
۱۹۳
پ

یک رسانه شجریان و شهاب حسینی را در لیست سیاه قرار داد

فرهیختگان با انتشار متنی، نسبت به سکوت برخی چهره‌های شناخته‌شده از جمله همایون شجریان، شهاب حسینی، مهران مدیری و سعید روستایی در جریان جنگ اخیر انتقاد کرده است؛ محتوایی که در ادامه توسط «برترین‌ها» صرفاً بازنشر شده است.

برترین‌ها: فرهیختگان با انتشار متنی، نسبت به سکوت برخی چهره‌های شناخته‌شده از جمله همایون شجریان، شهاب حسینی، مهران مدیری و سعید روستایی در جریان جنگ اخیر انتقاد کرده است؛ محتوایی که در ادامه توسط «برترین‌ها» صرفاً بازنشر شده است.

E9t5-720X404

فرهیختگان نوشت: کمتر هنرمند و سلبریتی‌ای را در طول جنگ رمضان می‌توان پیدا کرد که حملات بی‌رحمانه آمریکا به کشورش را با زبان نیش، کنایه و حتی به‌صورت مستقیم محکوم نکرده باشد. این نقد به پیام سلبریتی‌ها در محکومیت جنایت دشمن خارجی وارد است که چرا آن‌ها کمتر اسمی از ایالات متحده، اسرائیل و حتی پهلوی می‌آورند و تنها به قلب قرمز یا انتشار ابیاتی انتزاعی در وصف وطن‌دوستی بسنده می‌کنند، اما همین مقدار هم در شرایط کنونی می‌تواند بهتر از هیچ باشد. 

مسئله‌ای که دراین‌ بین بیش از باقی موارد ناراحت‌کننده به نظر می‌رسد، سکوت تعدادی از سلبریتی‌های همیشه مدعی و به‌اصطلاح دادخواه است! برای نمونه، شهاب حسینی که کمتر در انظار حاضر می‌شود، چند ماه پیش در مراسم یادبود جواد گنجی به انتقاد از سیستم پرداخت، اما دررابطه‌با جنگ رمضان و جرم مشهود باند اپستین لام تا کام صحبت نکرد! 

در سوی دیگر، همایون شجریان هم که پیش‌تر قرار بود با اجرای رایگان کنسرت در میدان آزادی دل هوادارانش را شاد کند، پس از وقوع جنگ حتی یک استوری خرج کودکان میناب نکرد تا وطن‌دوستی‌اش مثل سهراب پورناظری رنگ‌وبوی منافع شخصی و جناحی بدهد. مهران مدیری هم که پیش‌تر با نقش‌آفرینی در شلوغی‌های سال ۱۴۰۱ از نظر مالی و روحی متضرر شده بود تصمیم گرفت با وجود پخش سریالش از صداوسیما حرفی در مورد جنگ و مسائلی از این دست نزند تا خدشه‌ای به چهره طنازش در گفت‌وگو با امیرحسین قیاسی وارد نشود. 

سعید روستایی هم که پس از ابد و یک روز به خود غره شده بود که فیلمساز مهمی در تاریخ سینمای ایران است، بار‌ها تلاش کرد که شکاف میان جامعه و دولت را به سهم خود عمیق کند تا مثلاً به مخاطبان هدفش این پیام را برساند که او کارگردانی دردمند و وطن‌دوست است! اما آزمون بزرگ وقتی که یک طرف ماجرا آمریکا، اسرائیل و کشور‌های اروپایی قرار دارند رقم می‌خورد تا معنای بسیاری از حرف‎‌ها و اکت‌های پوچ رنگ ببازد و واقعیت چهره این میهن‌پرستان یک روزه و نمایشی عیان شود.

 

Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج