۱۵۹۷۹۹۹
۲۴۵۱
۲۴۵۱
پ

پیغامی که سپاه به ترامپ منتقل کرد

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه به لفاظی‌های ترامپ در خصوص تصرف جزیره خارک و حملات شدید به ایران واکنش نشان داد.

انتخاب: سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه به لفاظی‌های ترامپ در خصوص تصرف جزیره خارک و حملات شدید به ایران واکنش نشان داد.

2168514_157 (1)

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «من جرب المجرب، حلت به الندامه» کسی که یک مورد تجربه شده را دوباره بخواهد تجربه کند، پشیمان می‌شود. اگر آمریکا می خواهد شکست‌های قبلی خود را دوباره تجربه کند، پشیمان خواهد شد.

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا نیز درباره تهدید ترامپ بیانیه داد:  آمریکا از یک سو حرف از توافق و مذاکره می زند و از سوی دیگر شرارت می کند و این تناقض آشکار در رفتار و گفتار آمریکا عامل اصلی ناامنی در منطقه است و به همین دلیل امنیت تجارت و اقتصاد بین المللی و کشورها، بویژه تنگه هرمز را به خطر انداخته است.

سران آمریکا به دلیل عدم شناخت درست از ملت شرافتمند و شجاع ایران و نیروهای مسلح مقتدر آن دور تسلسل باطلی را طی می کنند و دروغ های مکرر آمریکا یکی از نشانه های آن است.

آنها با تبلیغات و جنگ رسانه ای هرگز نمی توانند حقارت و شکست های پی در پی خود در جنگ با ایران اسلامی را جبران و یا جنگ افروزی خود را پنهان نمایند.

هشدار می دهیم چنانچه آمریکا بار دیگر بخواهد حملاتی را علیه ایران قهرمان انجام دهد، پاسخی شدیدتر از قبل دریافت خواهد کرد و آتش جنگ علاوه بر ناامنی در منطقه، فراگیر و گسترده تر خواهد شد.

با توجه به تهدیدهای اخیر آمریکا علیه زیرساخت های نفت ایران، اعلام می گردد یا صادرات نفت و گاز برای همه است و یا برای هیچ کس امکان نخواهد داشت.

 

Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج