۱۵۹۸۵۳۱
۱۷۵۵
۱۷۵۵
پ

هگست: ایران برای توافق باید حزب‌الله را مهار کند!

وزیر جنگ ایالات متحده در گفتگو با سی‌بی‌اس مدعی شد: ما در مسیر امضای توافق با ایران هستیم و سوال این نیست که آیا آن را امضا خواهیم کرد یا خیر، بلکه سوال این است که چه زمانی آن را امضا خواهیم کرد.

فرارو: وزیر جنگ ایالات متحده در گفتگو با سی‌بی‌اس مدعی شد:  ما در مسیر امضای توافق با ایران هستیم و سوال این نیست که آیا آن را امضا خواهیم کرد یا خیر، بلکه سوال این است که چه زمانی آن را امضا خواهیم کرد.

1405020913023989936577494

هگست گفت: من انتظار ندارم حملات اسرائیل به حومه جنوبی بیروت، توافق با ایران را از مسیر خود خارج کند.

اگر ایران می‌خواهد این توافق پابرجا بماند، باید حزب‌الله را مهار کند.

من انتظار مذاکرات پیشرفته‌تری را دارم و معتقدم که این مذاکرات ادامه خواهد یافت.ما از نزدیک شلیک موشک‌های حزب‌الله به شمال اسرائیل را زیر نظر داریم و این باید متوقف شود.

ایران باید با قاطعیت از حزب‌الله بخواهد که حمله به اسرائیل را متوقف کند.پاسخ اسرائیل به حزب‌الله با خویشتن‌داری زیاد انجام شد زیرا اسرائیل می‌داند که ما به دستیابی به توافق نزدیک هستیم.

 

با سفارش پک تقویت موی اسپیرولینا، ریزش موهات رو ریشه ای درمان کن! تحت لیسانس آلمان

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج