۱۶۰۴۴۰۹
۲۲
۲۲
پ

جاده هراز برای دو روز مسدود شد

رئیس پلیس راه مازندران از انسداد موقت محور هراز در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هفته آینده جهت اجرای عملیات ایمن‌سازی و ریزش‌برداری خبر داد.

ایسنا: رئیس پلیس راه مازندران از انسداد موقت محور هراز در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هفته آینده جهت اجرای عملیات ایمن‌سازی و ریزش‌برداری خبر داد.

63726846

سرهنگ هادی عبادی گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به انسداد محور هراز اظهار کرد: به منظور حفظ ایمنی کاربران جاده‌ای و انجام عملیات لق‌گیری و ریزش‌برداری سنگ‌های ناپایدار در محدوده زیارباغ کیلومتر ۹۰، محدوده تونل دو محور هراز در روزهای ۲۹ و ۳۰ تیرماه سال جاری مسدود خواهد بود.

وی افزود: این انسداد به دنبال درخواست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و هماهنگی با پلیس راهور فراجا انجام می‌شود.

 رئیس پلیس راه مازندران گفت: این محدودیت تردد از ساعت ۸ صبح تا ۱۷ عصر روزهای دوشنبه ۲۹ و سه‌شنبه ۳۰ تیر اعمال خواهد شد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج