۱۶۰۵۴۶۹
۱ نظر
۱۸۱۱
۱ نظر
۱۸۱۱
پ

سپاه: عملیاتی خواهیم کرد که عزای عمومی اعلام کنند

سپاه: اگر این پاسخ‌ها اکتفا نکند و تجاوزات ادامه یابد، آماده عملیات پشیمان‌کننده‌ای می‌شویم که اعلام عزای عمومی در آمریکا را به دنبال خواهد داشت.

ایرنا: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۴۲ اعلام کرد در موج بیست‌وپنجم عملیات، سوله پهپادهای MQ-۹، هشت فروند پهپاد آکبند، دو فروند پهپاد آماده‌به‌کار، دو فروند بالگرد سنگین آمریکایی و تعدادی از نیروهای مستقر در پایگاه‌های ملک فیصل و پرنس حسن اردن هدف قرار گرفته و خسارت سنگینی به آن‌ها وارد شده است.

سپاه در بخش پایانی این بیانیه هشدار داد: «اگر این پاسخ‌ها کافی نباشد و تجاوزات آمریکا ادامه یابد، آماده اجرای عملیاتی پشیمان‌کننده هستیم که اعلام عزای عمومی در آمریکا را به دنبال خواهد داشت.»

سپاه

فرمول راه اندازی کسب و کار پولساز در شرایط غیرممکن👈🏻🔥 جمعه، 8/8 با پیام بهرام‌پور

ثبت نام رایگان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • زیبا

    برعکس نشه......🖤 خدای من

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج