۱۶۰۹۰۳۶
۲۵۲
۲۵۲
پ

از این پس خیار و گوجه هم شناسنامه می‌گیرند

اتاق اصناف کشاورزی و منابع طبیعی ایران امروز گفت:‌ از امروز گلخانه و محصول گلخانه‌ای کشور صاحب شناسنامه می‌شوند و این سند تضمین سلامتشان خواهد شد.

عصرایران: اتاق اصناف کشاورزی و منابع طبیعی ایران امروز گفت:‌ از امروز گلخانه و محصول گلخانه‌ای کشور صاحب شناسنامه می‌شوند و این سند تضمین سلامتشان خواهد شد.

ad8382daZTp3ZWJwfGY6MjU3Nzg3OS53ZWJwfGZ1aToyNDYzNTYyfGw6ZmF8djox

 اتاق اصناف کشاورزی ایران پیمان عالمی امروز گفت: « برای گلخانه‌ها و محصول‌شان شناسنامه صادر می‌شود»

صاحبان گلخانه با مراجعه به سامانه یکتا و تکمیل اطلاعات ابتدا برای گلخانه و سپس برای محصولشان شناسنامه می‌گیرند.

این طرح در چهارچوب دستورالعمل فنی و فرآیند اجرایی بند خ ماده ۷۱ قانون برنامه هفتم پیشرفت آغاز شده است.

شناسنامه، فرایند تولید و سلامت آنها را از ابتدا تا رسیدن دست مصرف کننده را نشان می‌دهد اگر مغایرتی با استانداردهای سلامت وجود داشته باشد مشخص می‌شود، در واقع شناسنامه ابزاری برای مدیریت تولید محصول سالم است.

بر اساس آمارها میانگین انحراف از باقیمانده سموم مجاز در محصولات گلخانه‌ای بیشتر است، میانگین مجاز را سازمان استاندارد تعیین می‌کند.

باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی می‌تواند عامل سرطان‌ها و بیماری‌های لاعلاج باشد.

چند سال پیش روسیه فلفل‌ها صادراتی از ایران را برگشت داد،‌همان سال هند کیوی‌ ایرانی را نپذیرفت و تولید کنندگان متضرر شدند، مردم هم معترض بودند اگر آنها به سلامت اینها ایراد گرفته‌اند چرا باید در بازار د اخلی به فروش برود.

 

تغییر سن شناسنامه با یک روش گیاهی آلمانی

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج