۱۶۱۶۳۱۰
۲۳۸
۲۳۸
پ

وعده درمان رایگان بیماران سرطانی از این تاریخ

معاون درمان وزارت بهداشت از آغاز برنامه جامع سرطان کشور از مهرماه ۱۴۰۵ خبر داد؛ برنامه‌ای که قرار است اطلاعات بیمه، پزشکان، بیماران و خیران در یک سامانه ثبت شود و بر اساس اعلام او، تمام بیماران سرطانی خدمات درمانی رایگان دریافت کنند.

ایسنا: معاون درمان وزارت بهداشت گفت: برنامه جامع سرطان کشور از مهرماه آغاز خواهد شد و همه کارهای مربوط به درمان سرطان از جمله بیمه، پزشک، بیمار و خیران در سامانه ثبت می شوند و شناسنامه‌دار خواهند شد. بر اساس این برنامه تمام بیماران سرطانی خدمات رایگان دریافت می‌کنند.

06063652ZTp3ZWJwfGY6MjYwMDkzNS5qcGd8ZnVpOjI0ODM0OTR8bDpmYXx2OjE

سیدسجاد رضوی در مراسم افتتاح مرکز پیشرفته تصویربرداری پزشکی هسته‌ای(پت اسکن) در کرمان با اشاره به اقدامات این استان در حوزه سلامت و ابراز خرسندی از اقدامات صورت گرفته، اظهار کرد: می‌دانیم که اگر در پیشگیری و تشخیص در مراحل اولیه سرطان اقدام کنیم، ۱۰ برابر در درمان صرفه‌جویی می‌شود و انجام چنین کارهایی در حوزه تشخیص و درمان نتایج و برکات فراوانی برای مردم دارد.

وی در ادامه افزود: اتفاقی که در سلامت دنیا رخ می‌دهد این است که تکنولوژی و فناوری‌های نوین شدیدا در حال پیشرفت است و کشورهایی که در این زمینه کار نکنند، با مشکل مواجه خواهند شد.

رضوی با بیان اینکه تکنولوژی جدید دارد جای نفت و معادن را می‌گیرد و اکنون صحبت از ژن‌تراپی است و نباید عقب بمانیم؛ گفت: هیچ دولتی در دنیا به تنهایی از پس هزینه‌های سلامت بر نمی‌آید مگر با کمک خیران، سازمان‌ها و ... و این اتفاق در کرمان دارد می‌افتد و باید در کشور تعمیم داده شود.

معاون وزیر بهداشت بیان کرد: کرمان در مسیر علمی و شناخت زیست جغرافیایی سرطان دارد خوب کار می‌کند و قطعا الگو خواهد شد.

وی اظهار کرد: در حوزه سلامت بیمار حق انتخاب ندارد و وقتی پزشک تشخیص دهد که پت اسکن باید انجام شود، بیمار نمی‌تواند بگوید انجام نمی‌دهم و چه بسا برای تامین هزینه‌ها ماشین و خانه‌اش را بفروشد.

رضوی ادامه داد: در این شرایط با این تکنولوژی‌های نوین و محدودیت‌های دولتی، خیران خیلی دل بزرگی دارند که چنین کارهایی انجام می‌دهند و باعث می‌شوند مردم برای دریافت خدمت به جای دیگر مراجعه نکنند، بنابراین از برخی تصادفات، آوارگی در جای دیگر و ... کاسته خواهد شد.

معاون درمان وزیر بهداشت اظهار کرد: خیران به زندگی دید دیگری دارند و با معنای دیگری نگاه می‌کنند و در واقع با این اقدامات زندگی مادی را به زندگی معنوی تبدیل می‌کنند.

وی در بخش دیگر سخنانش بیان کرد: کرمان ظرفیت بالایی در بخش بیمارستانی دارد و با به ثمر نشستن پروژه‌های در حال اجرا، می‌تواند مرکز ارجاع کشوری در منطقه باشد و خدمت به استان‌های مجاور باید در عدد خدمت‌دهی استان لحاظ شود(حدود ۶ تا ۷ میلیون نفر) و این خیلی با ارزش است.

رضوی در ادامه خطاب به رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان تاکید کرد: خیران سلامت در مدیریت مجموعه‌ها حضور داشته باشند چراکه بیهترین فکرها و تصمیم‌ها را دارند و حضورشان در قسمت‌های مختلف دانشگاه در پیشرفت اهداف سلامتیِ مردم کمک می‌کند.

معاون وزیر بهداشت گفت: برنامه جامع سرطان کشور در مهرماه آغاز خواهد شد و همه کارهای مربوط به سرطان از جمله بیمه، پزشک، بیمار و خیران در سامانه ثبت و شناسنامه‌دار خواهد شد.

وی با بیان اینکه برنامه این است تمام بیماران سرطانی خدمات رایگان دریافت کنند، افزود: ما مصوبه دولت و مجلس را در کشور داریم که درمان سرطان رایگان باشد اما در عمل اینگونه نیست و باید از مهرماه همه در این سامانه به صورت فعال شرکت کنند تا بیماری به علت مسائل مالی از درمان با کیفیت محروم نشود.

90% مردم ازش جواب گرفتن. یکی ازجدیدترین ترکیبات برای ریزش مو با تخفیف بخر

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج