۱۶۱۹۷۸۸
۱۶۴۶
۱۶۴۶
پ

فارس: در روز‌های اخیر، آمریکا آماده حمله به ایران بود

در روزهای اخیر، ارتش آمریکا در چند نوبت برای حمله به ایران آماده شد؛ اما هیچ حمله‌ای صورت نگرفت. این اقدام، تاکتیکی است برای فرسایش نیروهای آماده و سیستم‌های پدافندی که قبلا در غزه شاهده آن بودیم.

فارس نوشت: در روزهای اخیر، ارتش آمریکا در چند نوبت برای حمله به ایران آماده شد؛ اما هیچ حمله‌ای صورت نگرفت. این اقدام، تاکتیکی است برای فرسایش نیروهای آماده و سیستم‌های پدافندی که قبلا در غزه شاهده آن بودیم.

1b848a6cZTp3ZWJwfGY6MjE3MTcwNi5wbmd8ZnVpOjIxODA5MTZ8bDpmYXx2OjE

پیش از انجام عملیات طوفان الاقصی در 7 اکتبر 2023، حماس در چندین مرحله رزمایش‌ها و مانورهایی را به‌طور عمومی انجام می‌داد که اسرائیل از آن‌ها مطلع می‌شد. 

حماس در این رزمایش‌ها حتی تمرینات پاراگلایدر و عبور از حصار مرزی را تمرین کرده بود. تکرار چندین باره این اقدامات، باعث شد که اسرائیل گمان کند صرفاً مانوری بی‌اهمیت و طبق روال عادی است.

در 13 اکتبر 2023، آسوشیتدپرس گزارش داد: «حماس هفته‌ها قبل از عبور از مرز، در معرض دید، تمرین می‌کرد و حتی ویدئوهایی از حملات نمایشی، منتشر کرده بود.»

یکی از مانورهای مهم و گسترده حماس، درست یک ماه پیش از 7 اکتبر انجام شده بود. در 12 سپتامبر، ویدئویی نمایشی منتشر شده که حماس با استفاده از مواد منفجره، ماکت دیوار مرزی رژیم صهیونیستی را منفجر کرده بود.

بردلی بومن، افسر سابق ارتش ایالات‌متحده که اکنون مدیر ارشد مرکز قدرت نظامی در بنیاد دفاع از دموکراسی است، درباره عملیات 7 اکتبر گفته بود: «به‌وضوح هشدارها و نشانه‌هایی وجود داشت که باید دریافت می‌شدند یا شاید دریافت شده بودند؛ اما آمادگی‌های لازم برای جلوگیری از وقوع این اقدامات را ایجاد نکرده بودند.»

درنهایت، زمانی که حماس برای عملیات اصلی آماده می‌شد، اسرائیل گمان می‌کرد مانند اقدامات پیشین، صرفاً مانور یا نمایش است.

این داستان، در میان ایرانیان به قصه «چوپان دروغ‌گو» شناخته می‌شود.

در روزهای اخیر، آمریکا در چند نوبت، آماده حمله مجدد به ایران بود. در همین راستا، جنگنده‌ها و سوخت‌رسان‌های آمریکایی در جنوب خلیج‌فارس به پرواز در آمدند. اما حمله یا عملیاتی انجام نشد.

به عنوان مثال، در 25 سپتامبر گزارش‌هایی مبنی بر سطح بالایی از فعالیت نیروی هوایی آمریکا منتشر شده بود که یک مورد آن، هواپیمای شناسایی در نزدیکی جزیره قشم بود. همزمان با آن، فعالیت جنگنده‌ها و پهپادهای آمریکایی نیز گزارش شده بود.

هرگاه دشمن آماده حمله می‌شود، طبیعتا نیروهای مسلح نیز برای مقابله و پاسخ، آماده می‌شوند. هدف دشمن از روند مذکور این است که باعث فرسایش و عادی انگاری اقدامات گردد و درنهایت، زمانی که گمان نمی‌شود، عملیات اصلی انجام شود.

درنتیجه تهران باید هرباری که دشمن برای حمله از خود آمادگی نشان می‌دهد، برای تقابل آماده باشد. حتی اگر این فرآیند، ده‌ها بار و به‌طور روزانه تکرار شود.

 

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج