۱۶۲۲۸۲۹
۴۰
۴۰
پ

تمدید حکومت نظامی در فرانسه

هم‌زمان با ادامه اعتراضات و ناآرامی‌ها در فرانسه، محدودیت‌های رفت‌وآمد شبانه در مناطقی از پاریس، لیون و چند شهر دیگر تمدید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان: هم‌زمان با ادامه اعتراضات و ناآرامی‌ها در فرانسه، محدودیت‌های رفت‌وآمد شبانه در مناطقی از پاریس، لیون و چند شهر دیگر تمدید می‌شود.

21718046_279

 مقام‌های فرانسه ممنوعیت رفت‌وآمد شبانه در برخی مناطق پاریس را تمدید کردند. این محدودیت‌ها از ساعت ۲۳ چهارشنبه به وقت اروپای مرکزی آغاز می‌شود و تا ساعت ۶ صبح روز پنجشنبه ادامه خواهد داشت. محدودیت‌های مشابهی نیز در لیون و چند شهر دیگر فرانسه اعمال می‌شود.

در همین حال، لوران نونز، وزیر کشور فرانسه هشدار داد که دولت تحرکات گروه‌های چپ افراطی را از نزدیک زیر نظر دارد. او این گروه‌ها را به دامن‌زدن به خشونت و «نزدیک‌شدن مکرر به تروریسم» متهم کرد.

بر اساس اعلام ژرالد دارمانن، وزیر دادگستری فرانسه از زمان آغاز اعتراضات در روز شنبه، ۱۷ اکتبر (۲۵ مهر)، بیش از ۲۵۰۰ نفر بازداشت شده‌اند که ۱۷۴ نفر از آنها به اتهام‌هایی از جمله نگهداری اموال مسروقه یا ضرب‌وجرح زندانی شده‌اند.

 

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج