۱۶۲۳۰۳۷
۱۱۳
۱۱۳
پ

انتقاد زیدآبادی از مداخله حکومت در حوزه حجاب، اینترنت و برگزاری کنسرت

احمد زیدآبادی با انتقاد از مداخله حکومت در حوزه‌هایی مانند حجاب، اینترنت و برگزاری کنسرت‌ها، به تجربه عراق در زمینه پوشش زنان اشاره کرد و گفت با وجود آزاد بودن حجاب در این کشور، بسیاری از زنان همچنان پوشش سنتی و مذهبی خود را حفظ کرده‌اند.

خبرآنلاین: احمد زیدآبادی فعال اصلاح طلب، در یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت: در عراق حجاب آزاد است و اجباری نیست. اینترنت آزاد است و هیچ پلتفرمی فیلتر نیست. کنسرت آزاد است و حتی در شهر نجف که محل مرقد مولاعلی و پایگاه حوزه‌های علمیهٔ هزارسالهٔ شیعی است، خوانندگان زن آزادانه و بدون کمترین مزاحمت کنسرت برگزار می‌کنند. 

مورد اخیر را یک روحانی شیعه برای من نقل کرد.

با این همه، زنان عموماً نوع پوشش سنتی و مذهبی خود را حفظ کرده‌اند!

0

از این دو مقدمه چه نتیجه‌ای می‌توان گرفت؟ موضوع واضح است. حمایت از اختیاری بودن نوع پوشش، دسترسی آزاد به اینترنت، برگزاری کنسرت و امثال آن، بر نوع پوششی که بانوان یک جامعه برای خود انتخاب می‌کنند اثری ندارد. در مقابل، تحکم حکومت برای تحمیل شکل خاصی از پوشش، انواع ممنوع‌سازی‌ها در دسترسی جامعه به پلتفرم‌های مختلف در فضای مجازی و جلوگیری از برگزاری کنسرت حتی در قالب آوازهای سنتی به بهانه‌های گوناگون در برخی شهرهای زیارتی، همان آثاری را دارد که در ایران مشاهده می‌کنیم! 

هر گاه حکومت‌ها در حوزه‌های خارج از وظایف ذاتی خود مداخله کنند و جمعی تحت عنوان افراد مذهبی یا ارزشی، قیم‌مآبانه برای دیگر شهروندان نسخه بپیچند و با فشار و تهدید در صدد تحمیل الگوهای زیست مورد علاقهٔ خود بر دیگران برآیند، همهٔ روندهای طبیعی و عرفی جامعه را در هم می‌شکنند و بحران اجتماعی و فرهنگی و اخلاقی پدید می‌آورند!

دلیل تفاوت پوشش زنان در عراق و ایران دقیقاً همین است. 

تست آمادگی شروع کسب‌وکار
الان استخدامم یا اول اینو ببین؟

کارمند بمونم یا رئیس خودم بشم؟!

با این تست ببین چقدر برای شروع کسب‌وکارت آماده هستی!

رایگان تست بده!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج