پسر شهید تنگسیری: پدرم لحظه حمله مشغول نماز شب بود
پدرم لحظه حمله مشغول نماز شب بود. قرار بود حدود نیم ساعت بعد، ساختمان را ترک کند؛ دشمن با دقت بالایی محل حضور را شناسایی کرده بود.
دانشجو: حسین تنگسیری، فرزند علیرضا تنگسیری، جزئیاتی از ساعات پایانی زندگی پدرش و حمله به محل اقامت او را روایت کرده است.
حسین تنگسیری درباره تدابیر حفاظتی پدرش در روزهای پیش از شهادت گفت که او در فاصله جنگ ۱۲ روزه تا آغاز جنگ رمضان، هر سه تا چهار شب محل اقامتش را تغییر میداد و اعضای خانواده نیز برای دیدار با او باید ملاحظات امنیتی را رعایت میکردند.
او درباره روز شهادت پدرش گفت: «روز شهادت، پدرم شاید ۷ تا ۸ بار محل اقامتش را تغییر داده بود و ساعت یکونیم بامداد به آخرین محل رسیده بود.»
فرزند علیرضا تنگسیری درباره لحظه حمله به محل اقامت پدرش نیز گفت: «پدرم هنگام خواندن نماز شب به شهادت رسید.»
او با اشاره به اینکه پدرش قرار بود مدت کوتاهی پس از نماز صبح ساختمان را ترک کند، افزود: «قرار بود پدرم پس از نماز صبح، حدود نیم ساعت بعد، آن ساختمان را ترک کند؛ این نشان میدهد دشمن با چه دقت اطلاعاتی بالایی محل حضور او را شناسایی کرده بود.»
حسین تنگسیری همچنین درباره سرنوشت افراد حاضر در ساختمان گفت: «از ساختمان هشتطبقهای که فروریخت، دو نفر زنده بیرون آمدند.»
ارسال نظر