۱۶۵۸۷۵
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

پسر ملکه‌ انگلیس به فساد جنسی متهم شد

زنی در آمریکا اعلام کرد دومین پسر ملکه الیزابت در گذشته بارها از وی سوء استفاده جنسی کرده است.

خبرگزاری تسنیم: زنی که اعلام کرده است در دوران نوجوانی به عنوان برده جنسی مورد سوء استفاده قرار گرفته در دادگاه از شاهزاده اندرو به عنوان یکی از افرادی که وی را مورد سوء استفاده جنسی قرار داده نام برد.

این زن که به دادگاهی در فلوریدا مراجعه کرده بود اعلام کرد یک بانکدار آمریکایی وی را در اختیار افراد پولدار و دوستان قدرتمندش قرار داده است.

این زن در دادگاه اعلام کرد شاهزاده اندرو که دومین پسر ملکه الیزابت و همچنین دوک کنونی یورک به شمار می‌رود بارها وی را مجبور به داشتن رابطه جنسی با خود کرده است.

این اتهامات در ارتباط با پرونده شکایت این زن از جفری اپستین، مولتی میلیونر آمریکایی مطرح شده است.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج