adexo3
۱۷۵۷۱
۲ نظر
۵۰۰۶
۲ نظر
۵۰۰۶
پ

فهرست کامل تحریم‌ های اروپا علیه ایران

کاترین اشتون، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا قانون تحریم‌های جدید این اتحادیه علیه ایران را به ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا ابلاغ کرد.

ایسنا: کاترین اشتون، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا قانون تحریم‌های جدید این اتحادیه علیه ایران را به ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا ابلاغ کرد.

اتحادیه اروپا در نشست روز دوشنبه ۳ بهمن وزیران امور خارجه این اتحادیه، تحریم‌های جدیدی را علیه ایران اعمال کرد که تحریم بانک مرکزی ایران به اتهام "مشارکت در فعالیت‌ها برای دور زدن تحریم‌ها" و بانک تجارت "به اتهام تسهیل تلاش‌های هسته‌ای ایران" و "کمک به بانک‌ها و موسسات ایرانی برای دورزدن تحریم‌های بین المللی" را شامل می‌شود.

تصمیم شورای اروپایی تحت مصوبه (۳۵/۲۰۱۲/CFSP ) که در تاریخ ۲۳ ژانویه ۲۰۱۲ به تصویب رسید، متمم تصمیم پیشین شورا درباره تدابیر محدودکننده یا همان تحریم‌ها علیه ایران است که در قالب سیاست دفاعی و امنیتی مشترک علیه ایران اعمال شد.

سیاست دفاعی و امنیتی مشترک حاصل معاهده ماستریخت است که در اوایل دهه ۱۹۹۰ طراحی شد و سیاست‌های تحریمی اتحادیه در این قالب دنبال می شود. این امر موجب شده است اتحادیه اروپا بتواند بارها تحریم‌های مستقلی را وضع کند و به بازیگری جدید در صحنه تحریم‌ها تبدیل شود.

در فهرست کامل تحریم‌هایی که امروز منتشر شد به اسامی تعدادی از افراد و شرکت‌ها اشاره شده است که به فهرست تحریم‌های این اتحادیه علیه ایران افزوده شد.

اتحادیه اروپا با ادعای "ارتباط احتمالی میان درآمدهای ناشی از بخش انرژی ایران و تامین مالی فعالیت‌های هسته‌ای حساس اشاعه در ایران" و این که "تجهیزات پردازش شیمیایی و مواد مورد نیاز برای صنعت پتروشیمی اشتراکات زیادی با تجهیزات و موادی دارند که برای فعالیت‌های حساس چرخه سوخت هسته‌ای" استفاده می‌شود برای اولین‌بار به تحریم بخش نفتی ایران پرداخت. بنا بر این تصمیم "خرید، واردات یا انتقال نفت خام و محصولات نفتی و نیز محصولات پتروشیمی از ایران باید ممنوع شود."

صنعت پتروشیمی ایران نیز تحت تحریم ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا قرار گرفت و به این ترتیب "فروش، تامین یا انتقال تجهیزات یا فن‌آوری کلیدی برای صنعت پتروشیمی به ایران یا به شرکت‌های ایرانی یا تحت مالکیت ایران که در این صنعت در خارج از ایران فعالند، توسط اتباع دولت‌های عضو اتحادیه یا از طریق قلمروی دولت‌های عضو، یا با استفاده از کشتی‌ها یا هواپیماهایی که تحت حوزه قضایی دولت‌های عضو قرار دارند، باید ممنوع شود چه منشاء آن در قلمرو خود آن‌ها باشد یا نباشد. این اتحادیه باید تدابیر لازم را برای تشخیص کالاهای مرتبط که تحت این مقرره قرار می‌گیرد، اتخاذ کند."

بنا به تصمیم اتحادیه اروپا هم‌چنین "ارایه کمک فنی یا تعلیم یا دیگر خدمات مربوطه، تامین مالی و کمک مالی برای هر گونه فروش، ‌تامین، انتقال یا صدور تجهیزات و فن‌آوری کلیدی مربوطه به شرکت‌هایی که در ایران هستند و در صنعت پتروشیمی ایران یا در شرکت‌های ایرانی یا تحت مالکیت ایران که در این صنعت در خارج از کشور دست دارند ممنوع می‌شود."

در عین حال اتحادیه اروپا این بار صادرات فلزات گران‌بها به ایران را نیز هدف قرار داد و بر اساس تصمیم این اتحادیه "هر گونه فروش، خرید، انتقال یا واسطه‌گری مستقیم یا غیرمستقیم طلا و فلزات گران‌بها و نیز الماس، به، از و یا برای دولت ایران، ارکان، شرکت‌ها و کارگزاری‌های دولتی آن، بانک مرکزی ایران و نیز به، از و یا برای اشخاص و شرکت‌هایی که از جانب آن‌ها یا به دستور آن‌ها عمل می‌کنند یا شرکت‌های تحت مالکیت یا کنترل آن‌ها باید ممنوع شود" و "این اتحادیه باید تدابیر ضروری را در راستای تشخیص کالاهایی که تحت این مقرره قرار می‌گیرند، اتخاذ کند."

در پی تحریم‌های اتحادیه اروپا "ارایه اسکناس و مسکوکات تازه چاپ شده یا ضرب شده یا چاپ نشده، به بانک مرکزی ایران یا به نفع بانک مرکزی ایران باید ممنوع شود. "

همچنین "ارایه هر گونه وام مالی یا اعتباری به شرکت‌هایی در ایران که در صنعت پتروشیمی ایران فعالند یا به شرکت‌های ایرانی یا تحت مالکیت ایران که در این صنعت در خارج از ایران فعالند باید ممنوع شود."

در عین حال بنا به تصیم اتحادیه اروپا "اکتساب یا تمدید مشارکت در شرکت‌هایی در ایران که در صنعت پتروشیمی ایران فعالند یا برای شرکت‌های ایرانی یا تحت مالکیت ایران که در این صنعت در خارج از ایران فعالند از جمله اکتساب کامل چنین شرکت‌هایی یا اکتساب سهام آن‌ها و یا اوراق بهاداری که ماهیت مشارکتی دارند، ممنوع می‌شود."

به علاوه "ایجاد هرگونه شرکت سهامی مشترک با شرکت‌هایی در ایران که در صنعت پتروشیمی ایران فعالند و با هر گونه شرکت تابعه و وابسته تحت کنترل آن‌ها ممنوع است."

اتحادیه اروپا هم‌چنین در تصمیم جدید خود اعلام می‌کند که "تصمیم محدودیت‌های الحاق و توقیف سرمایه‌های اعمال شده در مورد اعضای سپاه پاسداران دیگر نباید به اعضای عالی‌رتبه محدود شود بلکه باید به دیگر اعضای سپاه تسری داده شود."

شورای وزیران امورخارجه اتحادیه اروپایی در نشست روز دوشنبه سوم بهمن‌ماه و در ادامه سیاست‌های غیر قانونی خود، تصمیماتی غیرمنطقی و توجیه‌ناپذیر در ارتباط با ایران اتخاذ کرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • bachemosbat

      مثل اینکه خودمونم خبر نداشتیم که چی هستیم . کل دنیا عزمشون رو جذب کردن و ما یک تنه مقابلشون قرار گرفتیم ! راستی این بازی غرب تا کجا می خواد ادامه داشته باشه ؟ آیا اونها بعد از این تحریمها پاشون رو فرا تر از این هم خواهند گذاشت ؟ ادامه روند به ضرر چه کسانی خواهد بود . با توجه به اینکه هنوز 100% خودکفا نشدیم باید تلاش بیشتری بکنیم . الله مع الصابرین

    • علی قاسمی

      دوستان عزیز اصلا" جای نگرانی نیست حتی با وجود تهدیدهای نظامی وروانه کردن ناوهای جنگی ودیگر تجهیزات جنگی به خلیج فارس وتنگه هرمز، اینها نشونه اینه که طرفین تمایل به ادامه مذاکرات دارند امابایستی برای پایین کشیدن مواضع طرف مقابل اقداماتی رو انجام بدن.قدرتمنمایی طرفین به همین منظره، حالا آمریکا ترجیح داده از حربه جنگ وبه رخ کشیدن تجهیزات نظامیش استفاده کنه واروپا میخواد با تحریم خودنمایی کنه.
      اما چ.ن میدونیم که این تحریم وآن جنگ نظامی هردو برای خودشون هم بسیار گران تمام میشه پس مطمئن باشید این کار رو نمیکنند.
      جالب اینجاست که اروپا بااین مشکلات عدیده ای که روزانه داره باهاشون دست وپنجه نرم میکنه میخواد با تحریم ایران که حتی حاضره نفت خودش رو با تخفیف ویا نسیه به اونها بده، اوضاع خودش رو بدتر کنه، به نظر شما این میتونه مصداق داشته باشه؟؟؟
      البته که نه. پس این اقداماتی پوشلی بیش نیست.
      ودیگر اینکه انتخابات درآمریکا نزدیک است وبرای هر رئیس جمهوری در آمریکا جنگ گرا بودن یک امتیاز منفی به حساب میاد، پس در چنین شرایطی آیا واقعا" خواسته آقای اوباما میتونه جنگ باشه یا ترسوندن ایران برای بازگشت به میز مذاکره و کاهش مواضعی که ایران در مذاکرات خواهد گرفت.
      امیدوارم که حق هر ایرانی درتمامی مذاکرات جهانی لحاظ بشه ونادیده گرفته نشه.

      ارادتمند:علی
      kiaghasemi123@yahoo.com

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج