۱۷۶۱۰۳
۱ نظر
۵۰۱۲
۱ نظر
۵۰۱۲
پ

هارپر: مساجد، محل پرورش تروریست ها

هارپر اخیراً مساجد را محل پرورش تروریست ها و جایی برای ایجاد تفکرات افراط گرایانه خوانده است.

پایگاه شفقنا: استفان هارپر نخست وزیر جنجالی کانادا نشان داده که هیچگاه نمی تواند به طور مستقل برای کشورش تصمیم بگیرد. این را از اظهارنظرهای گاه و بیگاه هارپر در مورد کشورهای اسلامی از جمله ایران و یا همین سخنرانی آخرش در مورد مساجد می تواند فهمید. هارپر اخیراً مساجد را محل پرورش تروریست ها و جایی برای ایجاد تفکرات افراط گرایانه خوانده است.

در پی انتشار توهین آشکار نخست وزیر کانادا به مسلمانان، دو گروه عمده اسلامی این کشور خواستار عذرخواهی سریع وی شدند. شورای ملی مسلمانان کانادا موسوم به (NCCM) و شورای وکلای مسلمان (CMLA) در بیانیه ای مشترک اعلام کردند مسلمانان میهن دوست کانادا به شدت به خاطر اظهارنظر نخست وزیر کشورشان درمورد مساجد ناراحت و عصبانی اند؛ این گونه سخن گفتن آن هم از جانب کسانی که خودمان برای رهبری کشورمان انتخاب کرده ایم به شدت شرم آور است.

هارپر که در روز جمعه و تحت قانون ضد تروریسم موسوم به C-۵۱ در اونتاریو به مسلمانان و مساجد تاخته بود در سخنانی هتاکانه گفته بود فرقی نمی کند چه کسی هستید یا چه جنسیتی دارید و یا در چه سنی هستید و یا حتی در زیرزمین هستید یا در مسجد! اگر در جایی باشید که به سوی تروریسم کشانده شوید، آنجا بعنوان مکان وقوع جرم و جنایت تلقی می شود.

این اولین بار نیست که هارپر به مسلمانان توهین می کند و البته هیچگاه هم حاضر به عذرخواهی نشده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • کاوشگر فضایی

    خدا لعنتش کنه ...

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج