۱۸۰۵۱۰
۱ نظر
۵۰۰۴
۱ نظر
۵۰۰۴
پ

انتقاد رشیدپور از اجرای اختتامیه جشنواره فجر

رضا رشیدپور در متنی که در اینستاگرامش منتشر کرده کیفیت پایین مراسم اختتامیه فیلم فجر را زیر سوال برده است.

جام جم سیما: رضا رشیدپور در متنی که در اینستاگرامش منتشر کرده کیفیت پایین مراسم اختتامیه فیلم فجر را زیر سوال برده است.

این بازیگر و مجری نوشته: «جشنواره امسال هم تمام شد. بازار قدردانی از یکدیگر برای امور اجرایی داغ است. منتقدان هم مشغول تحلیل فیلم ها هستند. اما هیچ کس در باره برنامه افتتاحیه و یا اختتامیه سخن نمی گوید. حال آنکه در تمام جهان توجه خارق العاده به این موضوع نشان می دهند و به درستی آن را ویترین و آبروی جشنواره می دانند. من هم مثل بقیه از زحمات دست اندر کاران تشکر می کنم اما استدعا می کنم به چند پرسش مهم در این رابطه فکر کنید.

یکم - آیا مراسم افتتاح و اختتام جشنواره استاندارد بود؟ دوم- آیا دکور نصب شده برای اختتامیه شبیه تصور ما از اختتامیه سی و چندمین دوره ی یک جشنواره معتبر بود؟ سوم - آیا رنگهای به کار رفته در دکور از نگاه زیبایی شناسی دیداری قابل قبول بودند؟ چهارم - اصولا آیا طراحی واقعی برای دکور برنامه صورت گرفته بود؟ پنجم - آیا نور پردازی صحنه مطابق با هیجان مورد انتظار از چنین برنامه ای بود؟ ششم- آیا تقدیم سیمرغ و هدایا در پاکت های چند کیلویی که منتخبان را به نفس نفس می انداخت جذاب بود؟

هفتم - آیا نظم و نزاکت برقرار شده در سالن منطبق بر فضای اختتامیه یک جشنواره بین‌المللی بود؟ هشتم - آیا مجریان برنامه در افزودن به جذابیت، هیجان، تعلیق و متانت برنامه موفق بودند؟ نهم - آیا می توانستیم به جای بوته گلهای چسبانده شده به تریبون برنامه و میکروفون های رنگ و رو رفته از روش بهتری استفاده کنیم؟

دهم - اصلا آیا کسی به عنوان کارگردان در پشت صحنه این همایش عظیم ملی و بین‌المللی حضور داشت یا اینکه هرکسی هر کاری دلش می خواست انجام می داد؟ یازدهم - آیا طول کشیدن مراسم آن هم تا نزدیک شش ساعت به اعتبار و نظم این جشنواره می افزاید؟! می ترسم تا هزارم ادامه بدهم! در هر صورت خسته نباشید.»

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مریم

    تو خوبی با اون سریال مسخره که برای شبکه نسیم ساخته بودی (عینک دودی )

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج