۷۰ درصد مردم ایران باید مهاجرت کنند
عیسی کلانتری گفت: اگر به همین وضع ادامه دهیم حدود ٧٠درصد ایرانیان یعنی جمعیتی معادل ۵٠میلیون نفر برای زنده ماندن ناچار به مهاجرت از کشور هستند.
وی گفت؛ واقعیت این است مصرف آب ما بیشتر از توان طبیعت ماست. الان با بیلانهای منفی سرسام آوری در منابع آبهای زیرزمینی روبرو هستیم که به نظر من کمتر کشوری در جهان با این آمار و ارقام مواجه است. قطعاً اگر فکر سریعی نشود و همین امروز تصمیمات حادی گرفته نشود و جلوی بهره برداری بیرویه، استفاده نامطلوب و تجاوز به طبیعت از بعد آب گرفته نشود، این سرزمین قطعاً در آینده وضعیت بسیار خطرناکی خواهد داشت. زمانی که کشور با این همه مسایل زیستمحیطی، اقلیمی و کمبود آب مواجه است، صحبت از خودکفایی بیمعناست.
نظر کاربران
نه بابا تازه میخوایم 150 میلیونی شیم کجا بریم!
تازه دور هم بودیم حالا کجا داشت خوش میگذشت
كاش مي فرمودند كجا مهاجرت كنند
از کشور؟؟؟؟؟؟چه جوری ؟؟؟؟؟؟؟امکاناتشو فراهم کنیدماهم مهاجرت میکنیم تا از"تشنگی" نمیریم. همین یه عاملو برای مردن کم داشتیم که اونهم پیداکردیم.
چه بلایی اینا سر این مملکت آوردن
این نیز بگذرد