همه دردسرهای پسر بابا
مشکلات ممنوع التصویری ناصر ملک مطیعی!
پولاد کیمیایی پسر مسعود کیمیایی این روزها اولین فیلم بلند سینمایی خود را در مقام کارگردانی کلید زده است تا بتواند در سال های آینده پا جای پای پدر بگذارد که البته کار سختی است اما پروژه جدید آقا پولاد با نام «معکوس» درباره ماشین بازها است و یک فیلم اکشن جاده ای به شمار می رود.
هفته نامه تماشاگران امروز - بیتا موسوی: پولاد کیمیایی پسر مسعود کیمیایی این روزها اولین فیلم بلند سینمایی خود را در مقام کارگردانی کلید زده است تا بتواند در سال های آینده پا جای پای پدر بگذارد که البته کار سختی است اما پروژه جدید آقا پولاد با نام «معکوس» درباره ماشین بازها است و یک فیلم اکشن جاده ای به شمار می رود.
در ابتدا کیمیایی در یک فراخوان از کسانی که علاقمند به بازیگری بودند تست گرفت و پس از آن بازیگران اصلی کار معرفی شدند. رضا یزدانی خواننده، نقش اصلی «معکوس» را بازی می کند. البته نقش او خواننده نیست. بعد از معرفی یزدانی قرار بود ناصر ملک مطیعی بازیگر قدیمی سینما نیز در نقش پدر او مقابل دوربین برود. با انتخاب ملک مطیعی قرار شد که مسعود کیمیایی نیز بازی کند. البته کیمیایی پدر عنوان کرد که فقط در صورت حضور ملک مطیعی حاضر است در این فیلم بازی کند.
با گذشت مدتی از چاپ این اخبار، عوامل تولید درگیر پیش تولید این فیلم بودند که شایعه شد باز هم اجازه بازی به ملک مطیعی نداده اند.
این بازیگر قدیمی چند سال پیش در فیلمی از علی عطشانی بازی کرد. «نقش نگار» هم مدتی توقیف ماند و بخشی از مشکلات آن فیلم به حضور ملک مطیعی برمی گشت اما عطشانی توانست با رایزنی مشکل مجوز این بازیگر را حل کند و اکران نشدن آن هم اکنون ارتباطی به حضور این بازیگر ندارد.
به نظر می رسد بازیگران قدیمی سینما همچنان مشکل مجوز دارند و به آنها اجازه حضور در فیلم ها داده نمی شود. سال ها پیش سعید کنگرانی توانست پس از مدت ها در فیلمی از حسن فتحی جلوی دوربین برود اما هرگز بعد از آن فیلم دیگر مجوز بازی نگرفت.
این اتفاق برای بهمن مفید هم تکرار شد. مفید نیز چند سال پیش در فیلم «نسکافه داغ داغ» که کاری از علی قوی تن برای گروه کودک بود جلوی دوربین رفت و در آخر با حذف بخشی از سکانس ها، این فیلم اکران شد. پس از آن نیز هرگز امکان حضور دوباره برای مفید فراهم نشد.
عوامل فیلم «معکوس» در نظر دارند بازیگرانی چون جمشید هاشم پور یا رضا کیانیان را جایگزین ملک مطیعی کنند. احتمالا این فیلم امسال در بخش فیلم های اول جشنواره فیلم فجر به نمایش درخواهد آمد.
کیمیایی دیگر جلوی دوربین فیلم پسرش نمی رود؟
مسعود کیمیایی گفته بود اگر ناصر ملک مطیعی در فیلم پولاد جلوی دوربین برود، حتما در این فیلم بازی می کند. عکس های این دو، در دفتر سینمایی کیمیایی ها و همبازی شدن کارگردان فیلم قیصر با یکی از ستاره هایش حسابی خبرساز شده بود؛ اما حالا همه چیز به هم ریخته. کیمیایی که قرار بود در اولین ساخته سینمیای پسر، چند سکانسی را جلوی دوربین باشد، حالا با مشکلاتی که برای ملک مطییعی پیش آمده، دو دل شده است و به پولاد گفته شاید نظرش برای بازی در فیلم عوض شود. اگرچه می گویند کسالت ملک مطیعی باعث شده او در فیلم پولاد، غایب باشد اما این هنرپیشه پا به سن گذاشته، در آستانه ۸۶ سالگی هر روز به دفتر املاکی در جردن می رود و می نشیند و مثل همه سال هایی که ممنوع الفعالیت بوده، روزگار می گذراند.
او امید زیادی داشت با بازی در ساخته پولاد، تمام نوستالژی فیلم فارسی هایش را در سکانس هایی که با مسعود کیمیایی همقدم می شود، تکرار کند و کیمیایی هم خیلی دوست داشت در این روایت جدید از زندگی هنری اش یعنی رفتن جلوی دوربین پسر، بتواند همه حس خوبی را که سال هاست بعد از گوزن ها برایش تکرار نشده، دوباره در خاطره ها زنده کند؛ اما معاونت سینمایی وزارت ارشاد در میان همه فشارهایی که این روزها از سوی دلواپسان تحمل می کند، بعد از کلی سبک و سنگین کردن، تصمیم گرفت چنین اجازه ای را به ملک مطیعی ندهد و حالا استاد هم از تصمیمش منصرف شده است. او هم گفته دیگر تمایلی به رفتن جلوی دوربین پسرش ندارد.
حالا پولاد مانده و فیلمی که یک هفته بعد از کلیک خوردنش، دو هنرپیشه مهمش را تقریبا از دست داده. البته آنها خیلی تلاش کردند تا شاید بتوانند مشکل ملک مطیعی را حل کنند اما معاونت سینمایی اگرچه خبرش را رسمی اعلام نکرده ولی همان دغدغه ای را برای صدور اجازه بازی دارد که در زمان فعالیت رضا داد در دولت اصلاحات درباره فردین داشت و در نهایت او مرد و فرصت رفتن روی پرده سینما را به دست نیاورد.
البته شاید مل مطیعی این مجال را پیدا کند که چند لحظه کوتاه در فیلم «نقش نگار» عطشانی دیده شود اما هنوز همین فرصت را هم به دست نیاورده است. پولاد هم بدشانس است چون برای جایگزینی ملک مطیعی به جمشید هاشم پور فکر کرده بود که او هم در فیلم نرگس آبیار، دستش شکسته و رضا کیانیان هم اینقدر سرش شلوغ شده که پاسخش مثبت نبوده است.
تبلیغات متنی
-
انتقاد قاضی دیوان عدالت اداری به حکم دادگاه علیه آپارات
-
جنجالیترین سلاح مخوف روسیه رونمایی شد
-
اسکورت هواپیمای نخستوزیر هند توسط جنگندههای امارات
-
یک وکیل دادگستری توسط خانمش زیرگرفته شد
-
افشای سفر مخفیانه مقام ارتش اسرائیل به امارات
-
ایران به کریدور زمینی پاکستان روی میآورد
-
بارش شدید تگرگ مردم تبریز را غافلگیر کرد
-
عضو کمیسیون انرژی میزان افزایش کالابرگ را اعلام کرد
-
طرز تهیه دسر طالبی؛ ساده و خوشمزه برای تابستان
-
هدایای چین به هیات آمریکایی دور انداخته شد!
-
چالش قلعهنویی برای تنظیم لیست مسافران آنتالیا
-
تسنیم ادعای جنجالی ساعات اخیر ترامپ را تکذیب کرد
-
توضیح یک نماینده درباره شایعه افزایش قیمت بنزین
-
شعری از رهبر شهید در ایستگاه مترو شادمان
-
افشاگری امید حاجیلی از ترسهایش برای ازدواج
-
افشای سفر مخفیانه مقام ارتش اسرائیل به امارات
-
هدایای چین به هیات آمریکایی دور انداخته شد!
-
تسنیم ادعای جنجالی ساعات اخیر ترامپ را تکذیب کرد
-
لحظه معرفی تیم ایران با مداحی محمود کریمی
-
ادعای ترامپ درباره احتمال حمله مجدد به ایران
-
هشدار نارنجی هواشناسی برای پایتخت صادر شد
-
واکنش ترامپ به تعلیق ۲۰ساله برنامه هستهای ایران
-
عراقچی: احتمال بازگشت به یک جنگ تمامعیار وجود دارد
-
عشق مشترک یک پدر و پسر برای مردم جذاب از آب درآمد
-
پیام عراقچی از دهلی: آتشبس شکننده است
-
پنج شرط رد شده ایران توسط آمریکا مشخص شد
-
لفاظی تازه ترامپ: کار ایران تمام است!
-
انتقاد فرهیختگان از موضع اصغر فرهادی در جشنواره کن
-
فرمانده ارتش: مسئله مرگ برای رزمندگان ما حل شده است
-
گفتوگوی زیباکلام و مطهرنیا ناگهان غیرمنتظره شد!
-
معین برای حضور ایران در جام جهانی آهنگ خواند!
-
نامه محرمانه ترامپ در ساعات اخیر صدر اخبار شد
-
عجب زندگی پر از جنجالی دارید خانم گلشیفته فراهانی!
-
معین خیلی شیک و مجلسی از خجالت تاج درآمد!
-
بیسیمچیمدیا، خبر جنجالی ایران اینترنشنال را تکذیب کرد
-
محمد عباسی اعدام شد
-
سیگنال تازه و معناداری که امارات به ایران فرستاد
-
ادعای ونس درباره گزینه نظامی ترامپ علیه ایران
-
این تصویر از عراقچی در اجلاس بریکس وایرال شد
-
۳ ترفند حیرتآور مستاجران تهرانی برای مقابله با تورم!
-
جزئیات مکالمه قالیباف با ونس در مذاکره لو رفت
-
فیلمی از سینمای ایران که شاید هیچ زنی دوستش ندارد
-
چند نکته در حکم خبرسازی که پزشکیان صادر کرد
-
توافق ترامپ و رئیسجمهور چین درباره تنگه هرمز
-
خبر پرسروصدای آکسیوس درباره ایران طی ساعات اخیر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل


نظر کاربران
راستش تو این کشور ادمهای بزرگ باید له شوند