۲۳۴۵۸۵
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

شيرين‌ترين خاطره عراقچی از مذاکرات

طبعا شيرين‌ترين لحظات براي همه هنگام اعلام توافق است٬ ولي براي تيم ايران و بنده شيرين‌ترين لحظات هنگامي بود که در اوج سختي‌ها و فشارها که بعضا به تهمت‌زدن‌هاي داخلي نيز مي‌رسيد، با حمايت‌هاي مقام معظم رهبري مواجه مي‌شديم.

خبرگزاری ایلنا: عباس عراقچی می‌گوید: ما در اين دو سال، دفعات زيادي بود که به نقطه‌اي مي‌‌رسيديم که فکر مي‌کرديم توافق امکان‌پذير نيست. جلساتي بود که با تلخي و دعوا تمام مي‌شد و برمي‌گشتيم و به اين نتيجه مي‌رسيديم که توافقي در کار نخواهد بود.بعد از آن يا آنها کوتاه مي آمدند يا راه‌هايي خلاقانه پيدا مي‌شد که نظرات طرفين را جلب مي‌کرد.

وی ادامه می دهد: طبعا شيرين‌ترين لحظات براي همه هنگام اعلام توافق است٬ ولي براي تيم ايران و بنده شيرين‌ترين لحظات هنگامي بود که در اوج سختي‌ها و فشارها که بعضا به تهمت‌زدن‌هاي داخلي نيز مي‌رسيد، با حمايت‌هاي مقام معظم رهبري مواجه مي‌شديم.ايشان کلامي را در حمايت از تيم مي گفتند، کلمه به کلمه‌اش به مثابه نوش‌دارويي بود که زخم‌هاي ما را التيام مي داد و نگراني‌ها، غصه‌ها و دلسردهاي ما را کاهش مي‌داد و ما را به ادامه مسير اميدوار مي‌کرد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج