ویزای لاریجانی بالاخره صادر شد
معاون پارلمانی وزیر امور خارجه کشورمان، از صدور ویزای سفر رییس مجلس و همراهان وی به نیویورک، برای شرکت در اجلاس روسای پارلمان های جهان خبر داد.
وی تصریح کرد: ویزای همه اعضای هیات و شخص آقای لاریجانی، آمده و مشکلی در این رابطه نیست.
قشقاوی خاطرنشان کرد: پس از مشخص شدن برنامه سفر، من هم طبق روال سفرهای خارجی رییس مجلس، همراه وی خواهم بود و همه اعضای تعیین شده هیات نیز حضور خواهند داشت.
روادید (ویزا) سفر رییس مجلس شورای اسلامی و همراهان وی برای سفر به اجلاس روسای پارلمانهای جهان در نیویورک (نهم تا یازدهم شهریورماه)، در حالی صادر می شود که طی روزهای اخیر به دلیل تعلل و کارشکنی دولت آمریکا در صدور ویزا و کمبود زمان برای سفر، برخی منابع از احتمال لغو این سفر خبر می دادند؛ پیش از این نیز، دولت آمریکا در موارد متعدد و در ادامه سیاستهای ضد ایرانی خود، در صدور ویزای مسوولان ایرانی برای سفر به نشست سازمانهای بین المللی در این کشور، تعلل یا امتناع کرده است.
ارسال نظر